30 12
發新話題

建議修改

[Close]
引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-3 01:50 發表
覺唔覺寧寧好廢?後期招大分散又唔痛
攻又低,攻距又近 人地行幾下就要追了

如果大家諗到唔用大單殺人咁我都冇野好講
00後期我追左開大追左條友40秒 一下秒左佢3千血

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-10-3 10:48 發表
00後期我追左開大追左條友40秒 一下秒左佢3千血
惡魔分散左傷害就變得嫩了
---------------------------------
另外鍾意左玩寧寧 可以上咩裝

唔同意00廢
後期谷哂血硬好好打
同埋有招sm2技
建議改細d招2技仲好=,=
點滿 1900+1900(cd短) 上一個都未照完又可以照過=,=
照山位人地又唔知=  = 實比人話mh.

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 21:28 發表

吉鋼巨龍7800梅毒好似係秒殺式
打得又守得 sm
唔通你出吉鋼巨龍7800 淨係用佢能力? 唔出技?
仲有 寧寧既2技就係佢既靈魂 虧你仲可以建議改
佢大技分散傷害? 就係佢既特色

仲有 你建議改既野 全部都係物品/英雄既靈魂
你想點改啫
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-10-3 15:34 發表

你想點改啫 ...
唔平衝既所謂靈魂係度唔發言得建議d咩整個平衡討論區意議何在
我冇話寧寧2技廢你冇野丫

引用:
原帖由 高登高達xD 於 2010-10-2 17:24 發表
1.馬場招

真係好大下wo
+70甲

出埋40%真係唔得掂

建議16lv大 50甲好了

2.以力量為+傷害的英雄修改+既血量or修改屬性增幅 因為酒井果d on_英魚神9100都夠做
建議酒井禁用魚神/1技吸血lv4改為35%/大絕重生後只有75%血量

3.玉子3技都幾痛下 大技差唔多仲可以秒殺人 同直江招大神秒有乜分別0.0
我覺得改到係輔助殺人會好好多,因為有強暈  1lv大 每枝箭25點傷 2lv大 45點傷我諗都得既

4.魚神傷害/2過強
建議75%傷害,其他人分擔可得25%傷害

5.洞察都照得ok遠
對"拆"1:看到但不能用法球技能傷害忍者
對"拆"2:改至400範
馬場大技要1600血以下先發動
而硬爆都係佢特色
但佢無魔免

酒#前期見到人只可走
而且一招暈技 傷害技都無 大技更是唯一保命技
6lv前更是易被殺

玉子打甲高既英你就唔覺痛 大技普攻等等都要計甲
直江大技係唔洗計甲
重點係玉子豆腐

魚神魔免可解 只有對面d英死哂先屈機
你打人唔開水咁無野好講

隱者天敵係石
改到粒石咁個個都玩隱者啦
好似第一咁 我睇到但打唔到 我開水隱咪無敵?
第2咁 400距睇都睇唔到啦
風魔攻距好似700
how玩?
而且一個閃都625 一閃隱你都幾難追

引用:
原帖由 單哂3條路 於 2010-10-3 17:34 發表

馬場大技要1600血以下先發動
而硬爆都係佢特色
但佢無魔免

酒#前期見到人只可走
而且一招暈技 傷害技都無 大技更是唯一保命技
6lv前更是易被殺

玉子打甲高既英你就唔覺痛 大技普攻等等都要計甲
直江大技係唔洗計 ...
我本身都有諗風魔/稻姬的但唔知幾攻距

前期酒井肥唔到姐,當佢後期一直係某條路肥 打完兵就走 我相信點都肥到把野出黎
我諗你都係唔知酒井1技可怕之處係乜。

馬場冇魔免咪去買囉 40%都好硬下

馬場招大唔改得 佢係1隻肉盾 一定要係2-3個人sm先死果種

1.馬埸出埋40%真係好硬
2.無意見...
3.直江大技算係佢既特色...改了好似不是太好
降低每道符既傷就算了- -低一點好了,吾係冇左秒人特色 中後期秒吾到就不出奇
4.魚神不如改左招技佢啦- -而家招技真係冇乜用 真係加能力好先仲有唔小人出
5.洞寶其實吾洗改啦...而家咪幾好

耍改洞寶不如話改寧寧..

佢無大真係吾人知做到d乜..

有..幫照囉..仲有爆野..殺人能力真係

佢招2技個範圍真係sm- -

00肥起好難打 爆緊塔果陣你又回唔到血 又唔可以暗殺佢

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-10-3 15:34 發表

你想點改啫 ...
好心你
人地比建議
你話唔好
就唔好話係特色

你答一切野
我都話係11.2b特色
咁你咁多野做咩
返屋企收工都可以啦

最x僧人話係11.2b特色
又唔講理由
你咁講咩都可以係特色架啦

引用:
原帖由 惡來 於 2010-10-12 22:59 發表

好心你
人地比建議
你話唔好
就唔好話係特色

你答一切野
我都話係11.2b特色
咁你咁多野做咩
返屋企收工都可以啦

最x僧人話係11.2b特色
又唔講理由
你咁講咩都可以係特色架啦 ...
只是想帶出 每隻英雄皆有其定位  樓主建議 將某英雄技能組配答失色甚至過份誇大用處
加上樓主並沒有考慮其英雄各方面數值

我承認19#是表達不清
YUI*FlowerFlower*

其實如果馬場冇輔好難殺人 招大可以+攻+回血速 算係唔錯 而且通常都出法輪
到1600血既機會都唔算多 1隻肉盾比人打到得番1600血其實都好難
而呢隻英就係凸出佢愈打愈硬

洞寶沒有改的需要  改400範 我只可以講  得番針對百地/偷$佬天技有d用  稻姬有大時則成了神
如果因為直江大絕能秒人而改到秒不到 那不叫改弱 那跟del掉沒分別 改成這樣還有人會用嗎?
馬場同上
如果能秒人就應該要改 山王也改掉吧 好不好? 中左佢大都死左一大半了

30 12
發新話題