29 12
發新話題

希望以下呢兩項可以實行

[Close]
抄襲                      ......................

回復 15# 的帖子

破硬   範圍得300  你按戰法時 人地會唔走開? 點破硬?
開抗開得準 哂人地一兩焦都仲殺到你 就係你問題啦
仲有 戰法法力 唔係經常夠40法咖

引用:
原帖由 小明坐飛機 於 2010-10-7 17:43 發表
抄襲                      ......................
抄襲???
參考 引用???
唔係點進步?

不排除有少少改動

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-7 18:44 發表
破硬   範圍得300  你按戰法時 人地會唔走開? 點破硬?
開抗開得準 哂人地一兩焦都仲殺到你 就係你問題啦
仲有 戰法法力 唔係經常夠40法咖
範圍有300仲唔夠? 人地走開你唔識跟住個人去禁既咩, 定係人地既移速快過你個滑鼠? 點唔破硬?
咁你個滑鼠指標範圍得個一點, 我唸你連揀英雄都有困難wo

抗就正常都係檔得一招既者, 除非對面咁白痴,同時間放落佢到
而已就算佢檔左招暈, 當佢沒抗個陣, 你d法傷既技一樣可以照出架, 曬一招就殺唔到沒抗既人係你問題wo

戰法法力 唔係經常夠40法, 咁都可以拿黎講?
咁你不如話大絕唔係成日有, 魔免唔係成日有la, 勁人唔係成日有la.
就算唔係成日有又點, 問題係有既時候屈機, 而已識玩既都會留法力, 破魔架la

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-9 13:06 發表

範圍有300仲唔夠? 人地走開你唔識跟住個人去禁既咩, 定係人地既移速快過你個滑鼠? 點唔破硬?
咁你個滑鼠指標範圍得個一點, 我唸你連揀英雄都有困難wo

抗就正常都係檔得一招既者, 除非對面咁白痴,同時間放落佢到
...
紙上談兵
吹到識玩就會留法力 隊友0個?

我都有玩新版
但係其實我成日見D人禁得咁快
係米有快捷鍵-.-?

Ctrl +1 係倉庫 再打-PON  按1就可以

新版有新版的好,b版有b版的好

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-9 17:31 發表

紙上談兵
吹到識玩就會留法力 隊友0個?
呀, 對唔住LOR 我唔記得左你係新手區到玩既添, 隊友都係會亂咁用曬D戰法, 你岩!
吹脹, 仲係到兜
咁唔通用2邊10個玩家都係新手唔識玩 既情況黎講呀? -.-
你話係既話 咁同你講落去都沒意思

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-9 21:01 發表

呀, 對唔住LOR 我唔記得左你係新手區到玩既添, 隊友都係會亂咁用曬D戰法, 你岩!
吹脹, 仲係到兜
咁唔通用2邊10個玩家都係新手唔識玩 既情況黎講呀? -.-
你話係既話 咁同你講落去都沒意思 ...
d字洗唔洗咁細隻

引用:
原帖由 loner(Hh) 於 2010-10-9 21:01 發表

吹脹, 仲係到兜
你話係既話 咁同你講落去都沒意思 ...
咁我想講你係高手區 可以每次都破硬魔免? 可以既話 高手區叫假的啦

引用:
原帖由 [H]Louis 於 2010-10-9 22:37 發表

咁我想講你係高手區 可以每次都破硬魔免? 可以既話 高手區叫假的啦
都唔明你想問咩 1999, 即係每次可以放戰法都破到魔免既話反而唔係高手?.?
如果破魔都避到, 咁就唔係高手係神手LA, 等於如果爆彈沒限施法距離, 除左-6之外可以點避

新版魔水3.5秒炸
No one can Overcome me with any Reason.

用戰法都要有技術囉其實

29 12
發新話題