發新話題

Mission impossible(主張非官方多人戰役)無Rpg buy

[Close]
引用:
原帖由 koftoshi 於 2011-9-4 05:38 發表
果個乜野wargey  梗係入場俾人小完條氣唔順啦  真係悲哀  唗咁多時間點知都係得唔到d咩  server依然健在  
不如你去搵機會搵場主個ip出黎炸佢啦
咁耐無開VLAN, 一開就見到「有品」場主你既短訊,我貼出黎俾大家睇睇。
傻西koftoshi2011-9-4 05:46

慘lu  攪咁多野待不嘗失  唔**粗口**順咪搵我出黎囉
睇路啦**不良詞語**你老母濕**不良字眼**o靚仔

引用:
原帖由 wargey 於 2011-10-31 22:53 發表

咁耐無開VLAN, 一開就見到「有品」場主你既短訊,我貼出黎俾大家睇睇。
傻西koftoshi2011-9-4 05:46
慘lu  攪咁多野待不嘗失  唔**粗口**順咪搵我出黎囉
睇路啦**不良詞語**你老母濕**不良字眼**o靚仔 ...
多餘野唔想再講,依位場主既短訊我亦都無打算覆,
只係想講係「得不償失」,一個成語你打錯兩個字=]

係啵  錯左字  多謝指出錯誤
你冇打算覆係因為你唔敢覆  況且所謂既唔打算覆就冇需要貼出黎
貼出黎就等於已回覆  只能夠有得落台
真係難理解哩個出發點  
你只能夠希望有人會企你立場講下野啦
不過好可惜  最後都係白吠  我為你而難過  送個吉俾你!!!
唔好停呀  唔 好淨係識響哩度靠你d文字去表達呀  冇人幫到你嫁知嘛
入場開咪傾啦

唔係加強戰役來的=.=......

發新話題