55 1234
發新話題

[完成] 聯賽: |LoSeR| vs Lulu團

[Close]

回復 40# 的帖子

你e句,
明吹水,
我收到,
內幕消息..
殊....

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-11-9 18:00 發表
作為LoSeR聯絡人通知
抱歉好遲先留意  貴團係打之前臨時申請的lulu貓與出賽名單不符

作為聯賽委會通知
勸籲 貴團出賽成員  唔好再以請槍、分身方式出戰
比如部份人為兩至三個團隊同時參與聯賽  我想你們比我更清楚 ...
因為個lulu狗打完第1場唔打得.唔記得登出..已見齊9個 即開ac即加..
同埋我地都算係分身團 以後聯賽唔洗加我地

回復 47# 的帖子

了解  難怪我見到重複性都幾大

雖然我無詳細睇rp  但我相信你地實力唔錯  希望可以係各自既團隊繼續有出色發揮
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

變身萭碎時代                 

我地第1場都冇出lulu貓 點解輸??

引用:
原帖由 LuLu仔 於 2010-11-10 18:18 發表
我地第1場都冇出lulu貓 點解輸??
參賽者又係佢...評審委員又係佢點到你唔輸

回復 51# 的帖子

中肯                           
咁應該要比你做 先可以服到人
回頭是憤慨 看不到未來

明白la:handshake:handshake:handshake

引用:
原帖由 LuLu仔 於 2010-11-21 22:16 發表
點解第1場會輸?? 我地又冇違規
比賽其間違規就會輸ja...咁第1場都冇違規
你唔好同我講違規1場  = 2場輸
我未見過咁既規則
你自己做評審委員就做好去 唔好似住自己係loser就遍幫 ...
貴團涉及代打問題, 已經被取消資格.

你參與 Lulu團, 又參與 重返vLan.   已經違反比賽規則

引用:
原帖由 力量團隊威 於 2010-11-17 22:54 發表

參賽者又係佢...評審委員又係佢點到你唔輸
本身我地唔想講事實出來

不過54樓交代左
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

55 1234
發新話題