發新話題

2010_11_07_22:10

[Close]

2010_11_07_22:10

籠城之火長度增加
籠城之火有島左大技的緩速效果
黑田一技初起火時強暈0.8秒
道三大決CD下降
兜價錢下降
大鎧價錢下降
風符價錢下降
德川3技+攻
酒鬼2,3全改主動技能 能力提升
真田一技魔免有效
新增無視魔免使用的清酒、燒酒
瑞瓏天生技每升到6x的級數便升級一次 到達3級後無視魔免使用

bye bye bye

籠城之火長度增加不太實際

籠城之火有島左大技的緩速效果幾好

黑田一技初起火時強暈0.8秒過份屈機

兜價錢下降
大鎧價錢下降
風符價錢下降
德川3技+攻
都讚成

令酒鬼更無人玩

真田一技魔免有效

好吧.但加攻減半

過份屈機

ALL OK.
不過對下面2項有d意見:
新增無視魔免使用的清酒、燒酒... 我覺得燒酒ok既.
不過清酒就好似唔係咁好.感覺上. 會唔會幾屈?

風符我覺得價錢平左都唔會多用.
反而照番平時咁好d
防硬爆.直爆時都會多用.我覺得照舊is ok.
睇下大家意見點.
anyway. gd更改
因你而在

引用:
原帖由 阿爾 於 2010-11-7 22:10 發表
籠城之火長度增加
道三大決CD下降
兜價錢下降
大鎧價錢下降
風符價錢下降
德川3技+攻
真田一技魔免有效
新增無視魔免使用的 ...
主要都讚成呢d織田軍英雄既改動
始終要改強織田就要加好多好多野落去.

.只係覺得清酒燒酒無需要修改,如果變身英出埋清酒燒酒會過份屈

織田英雄改動都係冷門英 所以冇乜意見
不過道三大絕CD下降 大約減幾多?
真田幸村一技魔免有效變化都不大
最吸引我注意既係無視魔免清酒同燒酒 始終未實戰所以不能估計效果如何
例如本多開大+清酒配道三開大 效果會唔會有驚人既效果呢?
始終團戰本多好少上場始終因為聯合有強緩+靈氣移速 但可能有人會反問個個都帶個魔免清酒睇你點追?道三改大絕CD我諗都係配合呢d清酒同燒酒 因為我諗道三大絕應該會改到-好多攻速同移速 如果唔係都唔洗出無視魔免使用的清酒、燒酒
不過都係果句 要由實戰先知效果好唔好

籠城之火長度增加
同意  屬於微調  我覺得幾實用(追擊無魔免英一流)

同島左重複式太大  黑田屬於低cd傷害技  無乜必要加緩(加左都唔係點勁)

暈眩好悶  雖然有效令對手中1技  但會唔會考慮 起手快d代替暈眩?

道三大決CD下降
同意  如果唔將大技效果加強  就要cd下降搭救

兜價錢下降
大鎧價錢下降
德川3技+攻
同意

風符價錢下降
風符平左  都唔會令佢多人用  因為風符本質具有不普遍性..
另外 如果平左  會被團戰濫用黎硬爆

目前不同意(不屬於微調)  但長久下去  必須要改勁2,3技

真田一技魔免有效
不完全同意
同朝信1技、稻姬2技好類似  大家都好想魔免都開到
但一開就會過強
假如要魔免有效  一定要削弱

不同意
好悶  加上好大重複性

瑞瓏天生技每升到6x的級數便升級一次 到達3級後無視魔免使用
同意;  而且到後面的確有無視魔免既需要
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

> 籠城之火長度增加
   無咁既必要

> 籠城之火有島左大技的緩速效果
   同意 , 實力性提高

> 黑田一技初起火時強暈0.8秒
   同意

> 道三大決CD下降
   下降至164秒 (與毛利聖光彈相同就OK)

> 兜價錢下降 , 大鎧價錢下降 , 風符價錢下降
   無意見

> 德川3技+攻
   建議改為+敏   敏捷實用性高   攻速,攻擊力,防禦

> 酒鬼2,3全改主動技能 能力提升
   不建議 , 耗魔量大增而且麻煩
   只建議將任一技改為主動技能並且增強

> 真田一技魔免有效
    建議喝抗後 開啟1技有效果
    開啟1技後再喝抗 會取消效果

> 新增無視魔免使用的清酒、燒酒
   極不建議 會大大影響平衡度與玩法
   不適合現時去修改  因為F版未普及化

> 瑞瓏天生技每升到6x的級數便升級一次 到達3級後無視魔免使用
   同意!
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

> 籠城之火長度增加
   同意
> 籠城之火有島左大技的緩速效果
   同意

> 黑田一技初起火時強暈0.8秒
   不同意,

> 道三大決CD下降
   同意 (不過CD同持續時間需再商討)

> 兜價錢下降 , 大鎧價錢下降 , 風符價錢下降
   同意

> 德川3技+攻
   建議改為+敏   敏捷實用性高   攻速,攻擊力,防禦

> 酒鬼2,3全改主動技能 能力提升
   不同意, 改了後我又要強行出個火甲以維持控魔
> 真田一技魔免有效
    沒意見
> 新增無視魔免使用的清酒、燒酒
  極不同意.
> 瑞瓏天生技每升到6x的級數便升級一次 到達3級後無視魔免使用
   同意!
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

籠城之火長度增加
>長度不用,反之可考慮在12lv大絕新增3條火.而且可以改做魔免時傷害減半.
>都ok
>冇意見
道三大決CD下降
>站時可以咁改住先
兜價錢下降
>同意(600至800)
大鎧價錢下降
>同意
風符價錢下降
>不用
德川3技+攻
>都ok
>咩技?
真田一技魔免有效
>唔錯
>不建議
>冇大作用

發新話題