45 123
發新話題

[完成] 聯賽: 戀星_ vs ._.

[Close]
引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-6 00:00 發表

長宗俾人汁3000 就38分鐘gg 點解我地冇果加斷1主力 都頂到成粒鐘???
無果唔係藉口
無果都可以打 點解要用無果黎做藉口  
何況隻果 係你自已講
係你地個陣唔出陣 唔關人地事  
斷左主力同汁裝係兩回事
斷左主力可以繼續用隻主力守 何況係後期斷 森仔裝都肥左
汁裝係自已無左3千 仲要對面肥左3千
兩回事黎 相信精明玩家自已識計數
更何況 無需要用分鍾黎限量 45 你地選擇已守為主 留係路度穩守 自然攻破時間較長

無必要因為時間上既偏差就覺得自已了不起
咁樣  旁人只會覺得你係一位雞蛋入面挑骨頭既玩家
完結吧~~~~~e 轉聯賽都完結。 都唔希望再有任何紛爭。
更何況你要清楚 是誰挑起炮咀?!  
人地第一場嬴你 都無炮 你地 你地第二場嬴人地果陣 自已知自已咩事
彩你地就拎左 第二場都炮夠  仲要上黎開POST 炮? 需要????

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-6 00:05 發表
團隊Español    你有份打???  請槍 ???????????????????
並無請槍 =]   絕對放心  
._.團既一軍不嬲廢

完結吧
E次聯賽都打完。

冇  只係你既言論令我覺得你有份打嗜   仲有森仔得和泉凍雲 點可以叫肥

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-6 00:08 發表
冇  只係你既言論令我覺得你有份打嗜   仲有森仔得和泉凍雲 點可以叫肥
不需要我DL RP CAP圖吧  自已清楚果段時間係唔係得和泉凍云吧

果陣得和泉凍雲疾衣能量魔水閃介  唔信自已睇番rp 一把神器都冇的

引用:
原帖由 秒7頭 於 2010-12-6 00:25 發表
果陣得和泉凍雲疾衣能量魔水閃介  唔信自已睇番rp 一把神器都冇的
我的說話是指森仔並非只有和泉凍云 並唔係話森仔有神器<---!!!!
更正返 森仔裝備應該係
和泉凍云武士服能量鋼魔水雷刀 森仔由頭到尾都無閃介
E套裝係果段時期 話肥唔肥 話瘦唔瘦
起碼肥過所有輔手 姐係起碼係少肥人士

唔明你冇份打 你咁激動做咩...lulu
仲要日日camp住個post..sosad

吾明打和都要咀炮 ...lulu
仲要吾肯認自己的錯失 so sad

其實我地一直冇唔認自己輸..
只係針住jimmy話第1場技術性嬴.. 唔明點解可以講到去第2到

人地第一場嬴你 都無炮 你地 你地第二場嬴人地果陣 自已知自已咩事
彩你地就拎左 第二場都炮夠  仲要上黎開POST 炮? 需要????

rp 已看 誰炮誰先 心中有數

引用:
原帖由 戀星_秒風 於 2010-12-6 14:47 發表
其實我地一直冇唔認自己輸..
只係針住jimmy話第1場技術性嬴.. 唔明點解可以講到去第2到
真係唔知邊個撩邊個
你覺得需要的話  需要講埋第2場未打之前 你地講既說話嗎?!
炮人仲可以講到自已岩咁
嬴自然係靠技術嬴
有邊個嬴唔係靠技術去嬴 ?!
炮人你就炮夠 真係估唔到無品程度可以炮人炮到玩完信長
仲要回post姐

-                                 ^^

戀星團算得咩
我唔係毒諗

戀星團算得咩?
一定唔夠瘋老字號勁啦><

45 123
發新話題