發新話題

20/12 龍之谷更新內容 [部分轉帖]

[Close]

20/12 龍之谷更新內容 [部分轉帖]

V099:
1. 哥布林模式開放
2. 女神的眼淚任務開放
3. 以確定加入了地獄三頭犬(地獄模式)的檔案(不清楚會否開放,但看改版名字機會很大) *看圖
4. 聖誕時裝開放
5. 周圍變為聖誕場景(maybe)
6. 聖誕活動(鴨霸轉字符) (掉落品變成聖誕禮物箱子)
7. 如果開放地狗的話,狗裝製作也會隨著地狗開放而開放
8. 加入了萬聖節時裝(但不會開放Orz)
9. 活動小天使轉為聖誕裝 鐵匠轉為聖誕裝
10. 其他時裝開放(May be)

------------------------------------------------------------------------------------
小小介紹 (內容未必準確)
1.哥布林模式開放
*1-31等  在伯來特村  可向npc拿票  之後進入特殊關卡  可獲得經驗值和金錢

2.女神的眼淚
每天可以神聖天堂副本深淵關卡完成後獲得 可參考每日成就
集滿一定數量可換取32a裝備
*40個女神的眼淚:32a武器/輔助武器
*20定30個女神的眼淚:32a裝備 (頭,上衣,下衣,手套)

支持新版主上任~ 加油努力  希望可以發佈更多官方消息

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

冇計啦.要返學.
冇得睇更新既內容.
多謝你既支持同發報.

40個女神之淚換武器/輔助武器
20個係裝備
50個係類似+7以上既裝備再發光小小
但係一日只可以打一個
40日換一把武器/輔助武器我覺得冇咩用

樓上的簽名我鐘意
傷心  其實是一種快樂

引用:
原帖由 風月花雪 於 2010-12-20 17:05 發表
樓上的簽名我鐘意
很可愛吧

回復 5# 的帖子

很可愛呀.
我十分之鐘意.

有更新又點

GAME都入唔到.今日收劍沖裝先玩啲咁既野.心淡

引用:
原帖由 KeiRo 於 2010-12-20 18:30 發表
有更新又點

GAME都入唔到.今日收劍沖裝先玩啲咁既野.心淡
很中肯
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

回復 7# 的帖子

算啦.唔好咁火啦.
第1次更新一定有d阻礙

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2010-12-20 18:47 發表
算啦.唔好咁火啦.
第1次更新一定有d阻礙
好難嫁喎

4點入唔到.岩岩先出公告
引用:

親愛的玩家您好,

由於 beanfun! 系統出現不能正常登入的情況,
有關部門已正在處理,系統維護完畢後將另行公告通知。
造成您的不便之處,敬請見諒海涵!

祝您遊戲愉快!
香港遊戲橘子敬啟

《Dragon Nest龍之谷》營運團隊敬上
唉.2間公司有幾勁大家心知肚明

引用:
原帖由 KeiRo 於 2010-12-20 20:18 發表

好難嫁喎

4點入唔到.岩岩先出公告

唉.2間公司有幾勁大家心知肚明
我個FD 今日已經放聖誕假,唔知點解佢可以直接更新完成
但係我整左成個鍾

引用:
原帖由 追求霸氣 於 2010-12-20 20:54 發表

我個FD 今日已經放聖誕假,唔知點解佢可以直接更新完成
但係我整左成個鍾
時間問題..1早ON左個啲會冇事

回復 12# 的帖子

我都入唔到啦-.-
要返學冇更新.

40日後d a裝都5值錢=.=
聖誕時裝又要2舊
賣ac算

引用:
原帖由 〝秒秒〞 於 2010-12-20 23:45 發表
40日後d a裝都5值錢=.=
聖誕時裝又要2舊
賣ac算
我已經把AC全部野送哂比人

發新話題