發新話題

EYWE個監獄ser

[Close]

EYWE個監獄ser

岩岩玩監獄場
我做左ct 咁岩就自由日..
有個T打我 唔通唔殺佢咩. 之後令一條友 同打我個條友走埋一起 沖個黎想殺我
之後就殺左佢2個 之後 話我9殺0 0 個xxMan就ban左我一次
之後個xxMan又封我
無睇清楚 就屈人. 我無野講0 ,

xxMan係玩家Man先係admin
man話你9kill人之後仲話比你9kill條友抵死
仲要爆粗人身攻擊所以ban你

ps.我係nono is good

我個時都在場,我都聽到係咁,你爆粗話人,仲9殺人,話佢低死,唔封你咩

回復 3# 的帖子

我話人低死-.-? 我幾有講?又屈我?  9殺人? 佢走個黎 我射緊條友 佢走個黎 詰我9殺 真搞笑.

咁你個時又冇解釋,d admin一定會踢架

引用:
原帖由 ◆×洛☆╮ 於 2010-12-23 17:55 發表
我話人低死-.-? 我幾有講?又屈我?  9殺人? 佢走個黎 我射緊條友 佢走個黎 詰我9殺 真搞笑.
成件事我就唔點知,
如果你有作解釋既話照計都唔會ban你
但你淨係一味係到叼鬼

1.囚犯作反
2.你開槍射佢
3.你射緊佢
4.另一條友行過黎
5.你唔小心連佢都殺埋
6.佢話你9kill
7.你唔解釋,係到嘈
8.admin ban左你

簡單D黎講,人地鬼知你射緊佢,唔通佢一路行會一路左右望??同埋,佢有權行黎行去。另一條友行過黎你射到點解你唔停手呢??佢都幫你檔著左啦,囚犯有槍都見唔到你啦,冇槍就更加唔駛講。btw 你又知佢想殺你,如果佢係諗著做路人甲而已咁點...佢又唔係唔守命令。

同埋,你都冇解釋,admin更係ban你啦,話明要自己解釋。

終合黎講,你都係9kill左,都係你問題。

真係笑屎我.原來果日M6狂攪事就係您
而家d人真係屈機唔用腦.屈個冇adm權既小玩家ban人.難道偷用了rcon被發現

近排起逃獄Ser碰上左好幾個man.大家最好睇清楚d
batman<---EYWE
Man Kit<---chicken translate
Man<---懷疑係EYWE的
xxMan

我要重申我起任何Ser都冇職位.亦冇團.我講說話冇利益衝的=]

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-12-23 23:30 發表
1.囚犯作反
2.你開槍射佢
3.你射緊佢
4.另一條友行過黎
5.你唔小心連佢都殺埋
6.佢話你9kill
7.你唔解釋,係到嘈
8.admin ban左你

簡單D黎講,人地鬼知你射緊佢,唔通佢一路行會一路左右望??同埋,佢有權行黎行去。另一條友 ...
簡單d黎講咪係你唔一早解釋,你咪比人踢

發新話題