發新話題

龍之谷拍片OR cap圖位置

[Close]

龍之谷拍片OR cap圖位置

有冇人知係龍谷裡面禁print screen sysrq cap左圖之後OR禁scroll lock 拍左片之後d檔放左係邊,

我的文件/DroganNest/SreenShot,

岩岩影個陣見到佢放係度,但係我搵番個陣一d野都冇,連禁埋顯示所有資料夾都冇,

究竟放左係邊咖

如果這冇的話.可能就是放在program file入面個sreenshot度.
但本人都係放係我的文件入面. ]
p.s.你放錯區.我幫你轉區.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-1-11 16:30 發表
如果這冇的話.可能就是放在program file入面個sreenshot度.
但本人都係放係我的文件入面. ]
p.s.你放錯區.我幫你轉區.
搵過,都冇-.-,搞錯= =,段片我錄得好辛苦..........

我記得要係隻GAME入面禁野.
如果冇就用fraps啦.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-1-11 16:36 發表
我記得要係隻GAME入面禁野.
如果冇就用fraps啦.
用fraps好lag/..\,影相好正,影一迅間技能既爆發幾令,仲有+fd個度呢,點解人地加左我之後

我禁群組,好友見唔到有人既,例: (個名)0/0

回復 5# 的帖子

你試下自己影多幾張先睇.
睇下佢寫你張相放左係邊.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-1-11 16:44 發表
你試下自己影多幾張先睇.
睇下佢寫你張相放左係邊.
映左好多張,都係搵唔到,之前拍既video用左我百幾mb,我真係想搵返,唔想咁樣哂左我百幾mb
programs file既檔

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

理理我好喎 - .-

用windows search啦**不良詞語**你

發新話題