發新話題

[!+SnOw*oFF+!] #1/#2/#3/#5 伺服器

[Close]
引用:
原帖由 檸ˇ檬v_v 於 2011-4-3 19:15 發表
cs名:SuTaiTunG
入團後:!+SnOw*oFF+!TunG=]`
入團原因:加入你地練下cs 又可以開開心心玩=]
推薦人:God NoTe G(俾人招入就打佢咩名,冇就打snowoff)
通常出現server:[!+SnOw*oFF+!] #3 雷射捉迷藏

(server名) ...
請改名
(我真係夠字呢)

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-4-4 18:01 發表

請改名
(我真係夠字呢)
=.=
好野批左

引用:
原帖由 檸ˇ檬v_v 於 2011-4-4 18:25 發表

=.=
好野批左
歡迎歡迎 ^^
=====================
本團( !+SnOw*oFF+! ) 雷射捉迷藏伺服器的名字為:
[!+SnOw*oFF+!] #3 雷射捉迷藏

請大家認清楚先好玩
一陣入錯「某團」既server就唔好喇

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-4-4 19:18 發表

歡迎歡迎 ^^
=====================
本團( !+SnOw*oFF+! ) 雷射捉迷藏伺服器的名字為:
[!+SnOw*oFF+!] #3 雷射捉迷藏

請大家認清楚先好玩
一陣入錯「某團」既server就唔好喇 ...
好野冇admin做=3=

推一推先 -3-

cs名:sHeEeEeEp
入團後:!+SnOw*oFF+! sHeEeEeEp
入團原因:好愛玩雷射,但成日見到d人提水,唱歌,講粗口,但玩既時候次次都吾多見有server既人,冇法冇天(好怕開大"啦吧"之後有d___講粗口,唱歌),所以想做
推薦人:snowoff
通常出現:[!+SnOw*oFF+!] #3 雷射捉迷藏

仲有e幾日個ser好似有d問題 搞搞佢thx

引用:
原帖由 羊子 於 2011-5-1 17:03 發表
cs名:sHeEeEeEp
入團後:!+SnOw*oFF+! sHeEeEeEp
入團原因:好愛玩雷射,但成日見到d人提水,唱歌,講粗口,但玩既時候次次都吾多見有server既人,冇法冇天(好怕開大"啦吧"之後有d___講粗口,唱歌),所以想做
推薦人:snowoff
...
不收admin @@....
入團成功

做吾做到admin冇咩所謂
但如果本身admin多上就冇咩問題

發新話題