42 123
發新話題

官網盃決賽 - LoSeR vs 12星 內幕

[Close]
輸左又屈外掛..  我真係服左你地

謙虛講句勝負未知

事實上係佢地斷左線  就即刻敗此而已  好了沒?

如果第一場中期無疾機害我地白白送死

仲點會係後期同我地可以打拉鋸戰?

真係豪到  定安慰性講句豪  有參賽既各位心裡有數

不過要講返比賽既形勢  又只會沒完沒了

此帖用意只係交代我地所知既內幕

要分析  要了解的自行探究

而老屈外掛既..  我相信無回覆既必要

我地話無  你地仍然可以繼續屈

相信了解我地團隊一貫作風既人  自會分析
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

打篇文就叫扮正義 @_@"

再次希望某人不要癲倒事實

亦希望某人可以熟讀比賽規則..

最後想提一下 .. gm 是有最終決定權的

不回
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

引用:
原帖由 SleeP‵沁 於 2007-7-18 15:54 發表
親愛既LoSeR你地好
arik ting  當日網吧同你地打比賽  我也在場   

一間網吧  老板用同一隻光碟黎安裝魔獸^_^

相信SiukinB都去過果間所謂既風神網吧

兩部新機   用埋同一隻光碟   同一個區域網路   

ting 彈 ...
彈GAME很多時也會出現少數人彈走的情況
不一定是全場10個跳光光
我同團友打路人都試過
唔通係我團友踢左我???
你不是100%肯定彈GAME原因前
請你不要下一些武斷而帶有攻擊性的定論

失敗者的幽靈團員

回復 #33 Saghk00496 的帖子

彈乜春  你路人就彈開啦

人地兩部連機  彈一個唔彈一個?  你乜差都唔知咪係到up廢話啦  盲人

引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-7-19 01:57 發表
彈GAME很多時也會出現少數人彈走的情況
不一定是全場10個跳光光
我同團友打路人都試過
唔通係我團友踢左我???
你不是100%肯定彈GAME原因前
請你不要下一些武斷而帶有攻擊性的定論
也請閣下的團員不是100%肯定不是彈game前

不要武斷而帶有攻擊性的言論。

得啦得啦=.= loser用外掛踢你地既

12星嬴左啦  同no_毫無分別

引用:
原帖由 No_07 於 2007-7-18 23:17 發表
又一次暗示 或者叫做 不打自招
好同意死神哥 今次所講既野
防作弊?vLan不是嗎 ?
有冇外掛 心照吧
踢左邊個下? 果心嗎?
就是果心 ..
嗯=.= 發揮你既本領啦 z_z

正如Sleep`沁所講  你乜差都唔知咪係到up廢話啦  盲人

十九世紀英國著名史學家艾克頓說過  權力使人腐敗!!!!一個名姐    洗唔洗吟

引用:
原帖由 LazYbaBE★ 於 2007-7-19 09:19 發表

嗯=.= 發揮你既本領啦 z_z

正如Sleep`沁所講  你乜差都唔知咪係到up廢話啦  盲人
係呀 .. 我會咩都5知/v\
係隔黎睇住打算5算 咩都5知道0,0?
閉咀啦你/v\

引用:
原帖由 SleeP‵沁 於 2007-7-19 03:33 發表

人地兩部連機  彈一個唔彈一個?  你乜差都唔知咪係到up廢話啦  盲人
你先係路人...佢都係LoSeR 團員...
你明明就係一個路人...又叫路人彈開...那叫自己彈開吧..
自打咀巴的可愛兒童

回復 #40 神J 的帖子

你好鬼白痴  我叫你彈開,  關叫我彈開咩事   狗屁不通的死智障

引用:
原帖由 SleeP‵沁 於 2007-7-19 03:33 發表

你又乜春野
我好聲好氣講你家陣咩語氣
你自己又乜叉野都知???
你乜賴係正義咁出黎說三道四
你自己又係咩人啊
路人甲乙丙丁????

失敗者的幽靈團員

42 123
發新話題