發新話題

命運守護夜#1 殭屍決戰封測宣傳

[Close]

命運守護夜#1 殭屍決戰封測宣傳

• 新伺服模式為 ZP
  • 本服有保存Point系統,因為封測所以一入服有20Point
  • 大家可以在vlan 02,03進入伺服
  • 本服有網空
  • 本服現時為封測,所以等級系統不會開放
  • 本服有N王,有Leader
  • 本服有人類道具,有m2000
  • 本服有的買ap,買hp
  • 本服未有NO-IP

Leader簡介:

擁有一把高功擊力的AK47,可以保護人類
同時有雙持手槍,擁有擊退喪屍/殭屍的刀
Leader有999甲,255 HP

N王簡介:

擁有一支N王火箭筒,威力無比,人類需要購買血量,以免給秒殺
N王有比喪屍/殭屍更多血量,令人類面臨可怕的決戰
N王的速度,跳躍高度比喪屍/殭屍更高,更快

圖片(遲點加上):

希望大家在這說BUG,給我修正一下吧,謝謝

一入就彈game ar

引用:
原帖由 baby恒 於 2011-2-20 19:42 發表
新伺服模式為 ZP本服有保存Point系統,因為封測所以一入服有20Point大家可以在vlan 02,03進入伺服本服有網空本服現時為封測,所以等級系統不會開放本服有N王,有Leader本服有人類道具,有m2000 ...
* 轉向服定係點

* 可唔可以介紹得詳細D?
________
支持新服!

唔係轉向服

失落的-健做咩彈,說明下吧,給我修正

我仲係做唔到NO-IP=.=

引用:
原帖由 baby恒 2011-2-20 19:42 發表
新伺服模式為 ZP本服有保存Point系統,因為封測所以一入服有20Point大家可以在vlan 02,03進入伺服本服有網空本服現時為封測,所以等級系統不會開放本服有N王,有Leader本服有人類道具,有m2000...
抄足我新SER

有抄咩??

我地真係玩ZP,真係封測,這樣都抄,這樣不如話全部伺服都係抄TIG,FXG把啦

引用:
原帖由 baby恒 於 2011-2-21 15:56 發表
有抄咩??

我地真係玩ZP,真係封測,這樣都抄,這樣不如話全部伺服都係抄TIG,FXG把啦
根本我地同FXG,Hka都係抄Tig.Hk

根本就係,tig好玩ma

協助VIP活動

在封測#1命運守護夜名次第2名,即可得到 (協助VIP)永久

請大家加油

聽講FxG個個係原創個bo...唔通又係老..作..

FxG有d野都係抄tig

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-2-20 22:04 發表
抄足我新SER
你個ser咪又係抄人。

引用:
原帖由 神乂鋒 於 2011-2-23 20:51 發表

根本我地同FXG,Hka都係抄Tig.Hk
其實在早期, 是TiG 抄 HKA先, 之後HKA先抄返TiG

所以最最早期應該是HKA原創, 之後到TiG不斷改良 .. 第2階段就是TiG原創

仲有請 #5樓 不要老說抄抄抄...其實我們都有部分抄他們

AMXMODX: Scripting

引用:
原帖由 ColgateTP 於 2011-3-5 07:45 發表

其實在早期, 是TiG 抄 HKA先, 之後HKA先抄返TiG

所以最最早期應該是HKA原創, 之後到TiG不斷改良 .. 第2階段就是TiG原創

仲有請 #5樓 不要老說抄抄抄...其實我們都有部分抄他們  ...
講得好,支持以上講法,不過我未玩過hka

發新話題