發新話題

YaTi jail ser D admin

[Close]

YaTi jail ser D admin

大家好!我係kv
這個post係20-2-11寫的!

一個名叫YaTi的jail ser

先講我被admin 處死的事

個simon話十秒入籠!之後有人未入!
我同一個ct 同simon 就殺左未入籠的人!
個ct同simon就殺左兩個Tr 我就殺左admin同一個Tr
然後個admin就話我9kill 就處死我
我話點解處死我 admim就話我9kill
我再問點解正係處死我 5處死個ct同simon?
admin 5答
和我肯定admin報仇

報仇原因

有個Tr 唔玩 係T home 個admin帶我?個Tr
然後admin kill me 我就殺admin
之後admin處死我

我十分希望個ser的場主不要讓他做admin

admin名

EternaL-herman[YaTi]

-,-

SIMON話左唔好KILL人 正係KILL 卡門個D人...
淨係你一個KILL我地..唔KILL卡門個D...
仲要話EternaL-herman[YaTi] IS ON 9  
EternaL-herman[YaTi]咪BAN你5MIN!!.
你有2場9KILL嫁呀...希望有份比佢9KILL
個D人一齊出泥!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 honming1214 於 2011-2-20 22:40 發表
話admin可以ban一世嫁啦
咩道理
咁我咪全部ser都比人ban晒一世?
呢個世界上..唔係..應該係呢個vlan上面 一定有D係橫不講理o既管理員
當然要我地"調教"返佢 (別想錯)
令到佢唔再橫不講理
你咁樣講 姐係話admin大膠晒)

ser -> admin -> player

admin都係應該為玩家諗先
ser冇玩家 就冇admin
明?

回復 2# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

如果你係kv既話
我代表YaTi伺服器正式道歉
我查明係唔小心ban左你
請你放心只是ban了5分鐘
希望你接受我們的道歉

YaTi總管理人員

ty上

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-21 17:47 發表
如果你係kv既話
我代表YaTi伺服器正式道歉
我查明係唔小心ban左你
請你放心只是ban了5分鐘
希望你接受我們的道歉
YaTi總管理人員ty上
ty??
ty你D SERVER好KAI
全部一入,你已被KICK,膠?

引用:
原帖由 8000cc 於 2011-2-23 20:08 發表

ty??
ty你D SERVER好KAI
全部一入,你已被KICK,膠?
算啦. TY已加左我地入黑名單, 只要我地SER多人. 同佢搶到人就加入黑名單
我已中伏~

回一下800cc同CTP
我冇禁做lo
你比人ban可能係你之前出現問題
仲有我好公私分明
唔會好似CTP講禁做lo
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-23 21:26 發表
仲有我好公私分明
何以見得

唔知點解呢家好似成日有好多人插TY咁 . . . . . . . . . . .
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-2-24 22:10 發表
唔知點解呢家好似成日有好多人插TY咁 . . . . . . . . . . .
可能呢啲就係樹大招風..

發新話題