發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 我應該點留住佢!!? :$:$:$

[Close]

[ 疑問 ] 我應該點留住佢!!? :$:$:$

同佢一齊左5日,都幾開心幾好feel
問題唔知係咪哩度
佢唔算乖乖女,都唔係處lu(仲話最快一齊左3日就扑....
拍過10幾次拖. . . ( 佢自己都話幾花心
而我就自問唔蒲個D黎,仲係青頭仔. . .
而且只係拍過4次拖(計埋哩次係第5次)
聽佢話佢最長拖都係一個月多少少

佢話過我同佢咁多條仔唔同既,至於點唔同我都唔太清楚. . .
我就係唔知點做往後既日子. . .可能我真係好中意佢,我驚分手會接受唔到(至起碼有一大段時間一定接受唔到)
我應該點做好!!?

唔該晒咁多位既意見,我會好好諗清楚

你係介意佢唔係乖乖女果d?
[/url]

放心去追求.至少不留遺憾               

我覺得你同得佢一齊就會預左唔長久架啦

用你最真的心問問自己 ,

是或否 .

要讓她知道 / 感受到你怎樣對待她 ,

感覺就是最強的武器 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2011-3-2 13:36 發表
用你最真的心問問自己 ,

是或否 .

要讓她知道 / 感受到你怎樣對待她 ,

感覺就是最強的武器 .
感覺就是最強的武器 .完住支持呢9個字
熊貓正在努力找OO中

你要有心壓準備
AC已轉人

3日就扑
★`By. 雪糕

thx咁多位
小弟今日終於諗透,可能我都縛得佢太緊...佢都應該有自己同fd一齊既時間既,
雖然佢花心...但我應該信佢至係...放手等佢同其他fd挽

不過琴晚同佢飲酒個陣,當佢貓左...就發生左....

琴晚同今日全日既事情換左佢對我更肯定既愛,而家亦更加愛佢

佢要走你點都唔會留得住佢
你為佢傷心,,,或做出一d 傻事~~
到將來你一定會後悔
因為到將來你會長大
但係你做既野可能會有印記
你會面對唔到將來你最愛既人或你老婆
每當看到呢d印記
佢地會念係你心中會唔會一直忘唔呢個人
所以啦wo~~而家你仲細~~你可能會為呢個傷心好耐
但唔會傷心一世囉
既然係中意佢~~唔比佢走佢咪仲唔開心
比佢開開心心甘走~~好過留一個[你好煩]既印象比佢啦..係咪?
同埋而家一齊緊咪用心一齊
大家都留個好記憶la~~

你第一次拍拖? 個女仔上網識架?

引用:
原帖由 貓小姐 於 2011-3-4 01:36 發表
佢要走你點都唔會留得住佢
你為佢傷心,,,或做出一d 傻事~~
到將來你一定會後悔
因為到將來你會長大
但係你做既野可能會有印記
你會面對唔到將來你最愛既人或你老婆
每當看到呢d印記
佢地會念係你心中會唔會一直忘唔 ...
安琪姐,你都講得幾岩,我會好好諗清楚

引用:
原帖由 紳z 於 2011-3-4 05:47 發表
你第一次拍拖? 個女仔上網識架?
唔係第一次,學堂識既

回復 10# 的帖子

講得好岩聽呀
同埋而家一齊緊咪用心一齊
大家都留個好記憶la
同理好鍾意呢句

發新話題