30 12
發新話題

rs2online ADMIN **-yEs.3Queen.:-``{BMCo#msi} 亂咁BAN人

[Close]
我想問wall人有咩問題 自己豆腐唔夠own就voteban/ban人?
我玩ice通常都wall到全ser人ban我  乜真係咁難wall咩?

穿姐
-6都穿到啦
重要係雪埸

最重要係
圖,demo都冇
當冇是啦

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-13 23:50 發表
根據 rs2online VLAN 附例
已證實樓主為惡意中傷伺服器/無理取罵
此人的投訴可完全無視
你覺得我幾時惡意中傷你伺服器? 我唔系只系指明左邊位admin咩? 難到呢個版開post會系會讚你個ser做得好?你又覺得我邊句系無理取罵呢?
唔通事實 就當系無理取罵 我系投訴 唔系罵ok?
我既投訴可完全無視
無咩所謂 . 問題我都唔系投訴你 唔通你就系果位admin ?

引用:
原帖由 11922911 於 2011-3-14 07:01 發表

山豬肉? 新嘢, 好唔好食o架? 山上嘅野豬肉?
不男?? 不女 ??
唔知你想露咩囉

你可以當系山上既豬肉既

何謂不男不女

你想講咩 講正字JA  咯 OK?

打錯字有幾閒

引用:
原帖由 MJ唔好die呀 於 2011-3-14 16:20 發表
我想問wall人有咩問題 自己豆腐唔夠own就voteban/ban人?
我玩ice通常都wall到全ser人ban我  乜真係咁難wall咩?

RS2 ADMIN 就系咁 以為得自己勁

唔明咩心態      

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-3-14 17:09 發表
穿姐
-6都穿到啦
重要係雪埸

最重要係
圖,demo都冇
當冇是啦

算都無所謂
想上黎知道下點解系咁ban 針ban我姐
而且投訴下佢..希望佢日後唔好亂黎

你係VLAN討論任何rs2online ga 野已可當作惡意中傷伺服器(莫需有)
Windows 8 Build 7955

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-14 22:04 發表
你係VLAN討論任何rs2online ga 野已可當作惡意中傷伺服器(莫需有)
此地投訴&建議區(外掛/炸SER)

引用:
原帖由 rat2 於 2011-3-14 22:04 發表

逃避問題 [369]

引用:
原帖由 11922911 於 2011-3-15 05:08 發表

重點喺你打錯啲字好好笑, 你明未?

山豬肉

不男都正常

唔知頭唔知露

投訴人連server名都打錯, 你點做人架
其實你呢個Post打啲嘢好似誤導 你自己用外掛比人Ban 咁

建議你玩Tig休 ...
好似得你唔明
唔知你會唔會認為系你自己問題呢?
打錯有幾閒 改左佢咪可以^_^

引用:
原帖由 11922911 於 2011-3-15 05:08 發表

重點喺你打錯啲字好好笑, 你明未?

山豬肉

不男都正常

唔知頭唔知露

投訴人連server名都打錯, 你點做人架
其實你呢個Post打啲嘢好似誤導 你自己用外掛比人Ban 咁

建議你玩Tig休 ...
你咁講莫非你想話自己幾威幾勁姐!!穿10幾下冇比人ban 你係咪穿吾中渣/_\
人地打錯server名有罪咩,,個server又吾係特別,又吾係值得尊重既server
加上人地依家評論個server一d問題你又叫人轉去tig玩
你不如話cs好多外掛去玩ava啦 /__\

引用:
原帖由 lingwow~ 於 2011-3-15 06:53 發表
逃避問題 [369]
[369]人地一早post左,你唔知就算吧
btw.
你有詳細講到當時詳情嗎?係咁話人地老屈你,砌你生豬肉,又話人地唔知頭唔知露。
你有冇諗過問題出係自己到?D人先會咁話你.用個腦諗下先發文啦,一味同人嘈,亂話人

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-3-16 02:17 發表

[369]人地一早post左,你唔知就算吧
btw.
你有詳細講到當時詳情嗎?係咁話人地老屈你,砌你生豬肉,又話人地唔知頭唔知露。
你有冇諗過問題出係自己到?D人先會咁話你.用個腦諗下先發文啦,一味同人嘈,亂話人 ...
我要你地答咩? 你地咩都唔知入黎講有鬼用
依家我就系 系到開PSOT想佢地D人入黎講做咩BAN
關你鬼事?
got5 hv ser

引用:
原帖由 lingwow~ 於 2011-3-16 07:39 發表

我要你地答咩? 你地咩都唔知入黎講有鬼用
依家我就系 系到開PSOT想佢地D人入黎講做咩BAN
關你鬼事?
1.咩都唔知係因為你冇打到出黎
2.PSOT??
3.咁你都係想佢地入黎ja,quote返句"要求rs2online工作人員入黎"係個標題到唔係咁難呀?
4.你發得係呢個論壇到,任何人都有資格去討論呢件事,一係你就唔好發
話你小小就咁火,按一按個帖子既右下角既編輯,將件事打返出黎,唔係真係咁難呀?
開得post你唔說明詳細情況,邊個幫你處理?rs2online場主早前已經話左係vlan投訴會當成惡意中傷,請睇舊帖

我表示你這隻吾知邊到走出來ga瘋犬繼續吵把....

香港就係你lee D人濫用投訴機制先會搞到咁失敗
Windows 8 Build 7955

笑,呢到投訴區,5俾人投訴?一定要讚?如果係咁,投訴區開泥都冇用啦?

我5係現場,我5知事實係點,但人地post得出泥,即係人地有意見,你認真D做野啦。

28樓,我認爲你回得好有問題,只係鬧而5做出實際既回覆.你想點?

30 12
發新話題