發新話題

★小丸の制圖☆(第三貼)

[Close]

制圖程式:PhotoImpact 12(第二張[吹雪])
              PhotoScape+美圖秀秀(第四張[承諾])
              PhotoScape+美圖秀秀(第六張[絕信團隊])(呢張圖系整俾人的)
              PhotoScape+美圖秀秀(第八張[毛利元就])
              PhotoScape+美圖秀秀(第十張[前田慶次])
              PhotoScape(第十二張[雜賀孫市])
              PhotoScape(第十四張[林崎甚助])
個人感想:這是我的第三次制圖的,
                      今次系我第三次發貼喇@@
                   大家有無發覺我好耐都未見我再發過呢
                     因為搵吾到D咩圖整,仲有近排吾系好得閒
                      如果大家有d咩圖可以分享下俾我整下!!
                       今次七張了,希望大家喜歡吧
                          之前好少用美圖秀秀,今次用左好多了
                             呢次有咩要改善,希望大家提出意見
                                 仲有更新的~!

求回復-3-

★小丸の制圖☆回顧:

★小丸の制圖☆(第一貼)

★小丸の制圖☆(第二貼)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

推推推 :) :) :) :) :) :)
雖然我現在是弱了很多
卻但是要咀炮什麼什麼的話
我不會輸!

第2張型到呢.其他唔多好.
★`By. 雪糕

前田慶次01.JPG 幾型

引用:
原帖由 、HanG. 於 2011-3-27 20:03 發表
前田慶次01.JPG 幾型
型咩@@

很帥氣。努力製作更多令圖。

絕團果張圖有我名  多謝

另林崎好型仔
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 C_k 於 2011-3-27 22:17 發表
很帥氣。努力製作更多令圖。
恩,多謝支持

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-3-28 01:05 發表
絕團果張圖有我名  多謝

另林崎好型仔
吾洗客氣@@
林崎招大技型

第四張好似有名咁

引用:
原帖由 貴族♂邪 於 2011-3-29 22:14 發表
第四張好似有名咁
好有名咩

整得好好,支持

引用:
原帖由 N.tk 於 2011-4-3 18:10 發表