28 12
發新話題

12Boss伺服器問題

[Close]
引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-4-16 09:36 發表

連I am 都唔識用,可想而知依位會員既教育程度去到幾多...
唔好咁直接

12Boss唔好唔開啦!!
你既ser禁好玩
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-4-16 16:00 發表
12Boss唔好唔開啦!!
你既ser禁好玩
開ser好煩-_-

我係Mr.LunG比你果個 轉武器會自動變番刀既插件比我ok?

引用:
原帖由 charles2005 於 2011-4-16 18:56 發表
我係Mr.LunG比你果個 轉武器會自動變番刀既插件比我ok?
放左去vlan下載區-_-

要唔要含廣告既武器選單-_-

12boss
MAC:叫你開個防炸你又唔開

引用:
原帖由 dicky3b01 於 2011-4-20 15:10 發表
12boss
MAC:叫你開個防炸你又唔開
防炸 用唔到

點唔得-.- :L

see圖   我see下可唔可以幫你

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-20 19:35 發表
點唔得-.- :L

see圖   我see下可唔可以幫你

同你傾緊MSN係我??

boss 可唔可以比個暗二我??你都知道我係咁試開暗2打怪埸 都唔得架啦 幫幫手
人生就係咁悶

引用:
原帖由 manchunho741 於 2011-4-21 13:09 發表
boss 可唔可以比個暗二我??你都知道我係咁試開暗2打怪埸 都唔得架啦 幫幫手
點解要比你?  唔通我一試就得- -? 慢慢黎啦你  伸手檔- -

SV方面:你唔開與我無關
插件方面:想你認清番,你比插件人地唔等需好偉大(唔係串你)
                你只係幫緊D伸手黨,令到佢地更加猖狂
                要搵插件請到http://www.amxmodx.org/
                唔識睇英文的請自己查字典
                btw.
                我諗呢度大把人知道你係樂X到賣插件,看來你從樂X被人串完來仲未得到教訓.
                 請你尊重版權好嗎?

28 12
發新話題