發新話題

求圖(報酬vlan$300)

[Close]

求圖(報酬vlan$300)

第一張:代表到vLan,類似左上vLan圖,有vLan IPVE 既字眼,最好多d變化,但係要清楚易明,詳情抄考vlan左上圖,類似就Ok。ps .吾好copy 左上張圖改到256x256
格式限定 無,256x256的JPG檔。Post上黎See

第二張:圖片同第一張一樣
格式限定 24/32bit,尺寸 256x256的TGA檔。

第三張:圖片同第一張一樣
格式限定 32bit,尺寸 256x256 的 BLP 檔。

揀到岩心水我就會銀行sd比佢vlan$300

AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

唔太可信-0-

引用:
原帖由 ☆SweET~豪 於 2011-4-23 23:49 發表
唔太可信-0-
me有信用
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

拎自拍上黎 win硬

要咁多個檔做咩-,-

回復 5# 的帖子

jpg = 放上黎比me See 張圖
tga = War3 地圖Icon 要求格式
blp = War3 小地圖(右下) 要求格式

由於我整緊張地圖關於vLan ,所以需要呢d 圖片

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-4-24 00:35 發表
jpg = 放上黎比me See 張圖
tga = War3 地圖Icon 要求格式
blp = War3 小地圖(右下) 要求格式

由於我整緊張地圖關於vLan ,所以需要呢d 圖片
咁強大

Y u d錢感多

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-4-23 23:47 發表
第一張:代表到vLan,類似左上vLan圖,有vLan IPVE 既字眼,最好多d變化,但係要清楚易明,詳情抄考vlan左上圖,類似就Ok。ps .吾好copy 左上張圖改到256x256
格式限定 無,256x256的JPG檔。Post上黎See

第二張:圖片同第一張一樣
格 ...
hi又見面
報酬300$ haha.!

傻豬丸心動了

引用:
原帖由 ☆ShmilY_×● 於 2011-4-24 09:34 發表
傻豬丸心動了
太少了.haha.
多一點吧.說笑

發新話題