發新話題

NEW*[HongKongServer] HKz #4 香港監獄伺服器(逃獄地點,升級商店)

[Close]

NEW*[HongKongServer] HKz #4 香港監獄伺服器(逃獄地點,升級商店)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

支持一下.............. (被逼)

我做admin :)

支持下啦...好好玩嫁

#1...
[本監獄伺服器的特色,設有本團團長HKz | CYM,[God]_Tim一力原創的商店,商店的物品可以升級的,本伺服器不用監獄幣,用G幣。當然你購買過d咩同埋你d G幣會自動儲存的。]

您們這個伺服器我今天玩過..加入升級商店插件真的很有新意!

但是以本人於amxmod.org官網看見一個插件興您的伺服器的那個[一力原創的商店]插件
我到您們的伺服器打了一個指令--

amxmodx官網的一個post

完全吻合!

而且..興官方post的內容很相似!

[amxmodx官網post網址:
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=137503&]

在此..我希望你們能夠在此作出回應...究竟是 原創? 還是 中文化 然而? 也還是..發佈於amxmodx官網的那個post是你們發的嗎??

請作出交代吧!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

又係偷人野 扮係自己?

- -屈機,咁都比你睇得出,但我同tim修改左好多野,跟本上del左佢一半,
我下次del埋佢個指令。佢個插件個save勁垃圾,冇set 玩家入場自動load
走場冇save,跟本上想個插件改左80%。

哦..多謝你的回應..其實懂改插件已經很捧...支持您們希望香港cs有更多懂改插件的人..加油吧!
您們在jail加入這個升級商店..真的很有創意..希望你地可以創作更多新玩法..
為我地cs大眾提供娛樂啦!

引用:
原帖由 be1124124 於 2011-4-25 22:05 發表
#1...
[本監獄伺服器的特色,設有本團團長HKz | CYM,[God]_Tim一力原創的商店,商店的物品可以升級的,本伺服器不用監獄幣,用G幣。當然你購買過d咩同埋你d G幣會自動儲存的。]

您們這個伺服器我今天玩過..加入升級商店插件 ...
笑點
HKZ只不過中文化
原創wow
話CTP唔係原創你都oX9
自已咪又係唔係原創

只改商店的物品 並不是所謂的原創
還列出HKz | CYM,[God]_Tim一力原創的商店

原作者的名稱在那裏?

哦.. 原來都係果d搵插件話原創既_仔
仲衰過我地. 何況我地果d真係原創

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-26 10:58 發表
哦.. 原來都係果d搵插件話原創既_仔
仲衰過我地. 何況我地果d真係原創

唔好咁串啦, 我地要低調
AMXMODX: Scripting

回一下樓主
你有本事話人save得廢咩
請問樓主自己識寫amxx咩
仲有如果佢唔制作依個amxx出黎
你有得改咩
笑左
好心就有品d加返作者名
同係邊到down啦!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

你個ser好**粗口****侮辱成份**呀 !

咩都睇吾到wor我

發新話題