發新話題

HKIG#6伺服器(已開服) vLan2 見

[Close]

HKIG#6伺服器(已開服) vLan2 見

經過數日的改良, 全新 絕對原創 團體死鬥 cs1.6伺服器正式公測, 將會在4月25日 晚上七點正正式公測,喜歡玩團鬥的你又點可以錯過這個機會。

.完善的等級系統
.原創團體死鬥(仿SK)
.超高速網空
.死亡後即時提供殺人提示
.註冊系統
.TheDeath防外掛v2.0 Beta

TheDeath防外掛v2.0 Beta

識唔識SET丫= =  唔識SET / SET得唔好等個SER冇人玩--

咩SER開先得架= =??01/02??

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-27 18:27 發表
TheDeath防外掛v2.0 Beta

識唔識SET丫= =  唔識SET / SET得唔好等個SER冇人玩--
RE~Lok:識setTac| re樓上: vLan2號頻道歡迎試挽

好等陣你個SERVER 個TheDeath防外掛v2.0 Beta  kick左我  我唱你個server

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-27 18:43 發表
好等陣你個SERVER 個TheDeath防外掛v2.0 Beta  kick左我  我唱你個server
好大壓力架

good 個TheDeath防外掛v2.0 Beta  seT得OK

不過個等級可以唔要  因為會食SERVER野

??? 仲用TheDeath防外掛v2.0 Beta ???
會有好多Bug
唔係有最新版 2.4 既咩?
AMXMODX: Scripting

引用:
原帖由 ColgateTP 於 2011-4-30 07:03 發表
??? 仲用TheDeath防外掛v2.0 Beta ???
會有好多Bug
唔係有最新版 2.4 既咩?
暫時唔用新版,因為唔係幾識搞

支持新SER :o :o :o

發新話題