發新話題

[新世紀]香港大型升級伺服器 留意今次唔係魔獸場

[Close]

[新世紀]香港大型升級伺服器 留意今次唔係魔獸場

大家好 講多次今次唔係魔獸場 係升級場 咁係咩升級場呢? 極似to**廣告**果個場咁ga 不果就冇銀幣系統  好唔好玩? 今次唔係吹水 真係好玩 因為只係岩岩開 人人都好低級

ser介紹:殺元人同玩元一場就會有經 之後就可以加技能好似吸血 回血 果d咁  當然呢個ser只係岩岩開 希望大家多多支持 呢次呢個ser我保證一定好玩呀 外掛方面唔洗諗 本ser用bac防外掛 同埋有唔少admin係到 so 唔洗驚

本SER大約開放時間
星期1~5開放時間:下午1點~晚上10:30左右
星期6~日開放時間:上午10:00~晚上11;00左右

本SERIP:113.252.15.48 (可加:27016)

介紹得7788喇! 希望咁多位玩家百分支持

如果想搵我傾ser 升級場/魔獸場d野  呢d野可以搵我
我msn:[email protected]
場主名:ho ya ho some(可以叫我好人好心)
見到我都可以打個招呼嫁,我都會應

支持一下你吧..入去玩下先!!

引用:
原帖由 唯愛乂櫻花 於 2011-4-29 15:49 發表
支持一下你吧..入去玩下先!!
不果玩家好小 唔好見怪

升級ser... 東京奧個插件??

1, 岩岩係msn到同我講你呢個ser係原創
2, 只係小型,唔好作大

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-29 19:08 發表
1, 岩岩係msn到同我講你呢個ser係原創
2, 只係小型,唔好作大
知你個ctp ser勁啦
係到串人

哈哈..幫你修正下啦.. 呢個插件唔係殺完人先有經囉..係擊中人都有經..同埋玩完一場真係有經?唔好亂講wo

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-4-29 20:26 發表

知你個ctp ser勁啦
係到串人
只係講事實-.-

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-29 20:58 發表

只係講事實-.-
同意, 佢串我地先

作大話原創, 比Love一句踢爆左

佢又串第二樣, 話我地唔識開Server, 開到話我地'叻'

Love唔知你講果個係咪依個人呢, 如果唔係請應聲, 我立即Del Post

AMXMODX: Scripting

引用:
原帖由 ColgateTP 於 2011-4-30 06:57 發表

同意, 佢串我地先

作大話原創, 比Love一句踢爆左

佢又串第二樣, 話我地唔識開Server, 開到話我地'叻'

Love唔知你講果個係咪依個人呢, 如果唔係請應聲, 我立即Del Post ...
MAYBE

發新話題