發新話題

[2.0.6.5] l4d2 coop02 CPT建築對抗生存4v4伺服 現招管理員

[Close]

[2.0.6.5] l4d2 coop02 CPT建築對抗生存4v4伺服 現招管理員

開 SER 地點  l4d2 coop 02
時間: 五,六,日

簡介: 本 Server 集合建築  對抗  生存   三者於一身 滿足你三個願望

指令: !ready   開始對抗
         !j1 or !jointeam1 or !afk or !spectate   花生
玩法: 打 !ready   開始 4v4 對抗,並按制啟動計時.盡量生存下去
         指住發光物底部按實E建築
         如不幸轉圖時被踢請再入 SER

正招 admin !!!!!!!!!!!!!
admin : Charger

CPT 插件開發隊長

點解你咁鐘意J?連cmd 都要!j1....(因為你無左?)

點解你叫人打!ready 但片中又唔見你打?

點解你唔起野先,而要開製先?

點解你整停曬D怪又唔救Nick 先?搞到佢死左

點解開建築生存仲要得4v4?(得4人一隊...)

............

HAHA鬧得非常好
但我係想玩tank模式多d

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2011-5-30 17:39 發表
點解你咁鐘意J?連cmd 都要!j1....(因為你無左?)

點解你叫人打!ready 但片中又唔見你打?

點解你唔起野先,而要開製先?

點解你整停曬D怪又唔救Nick 先?搞到佢死左

點解開建築生存仲要得4v4?(得4人一隊...)

...... ...
1. !j1 or !jointeam1 or !spectate
2.because i typed before capture video
3.you cant do that , the zombies will come automatically even if you not press the button (auto start no need press)
4.because i need build things
5.because it is buggy
CPT 插件開發隊長

你個插件咁快寫好--
我果個一半都未寫好
果D ENTITY 固定左座標定係自己任選位置起

cafe唔係番左黎咩~~~?
搵佢咪得
垃圾抄人cs:p

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2011-6-3 18:52 發表
cafe唔係番左黎咩~~~?
搵佢咪得
佢都唔on
會考完就瘋左唔整野
淨fix cs bug

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2011-6-3 23:01 發表

佢都唔on
會考完就瘋左唔整野
淨fix cs bug
佢太愛佢自製既cs掛
垃圾抄人cs:p

發新話題