發新話題

[東京]. HKm`一般伺服器-3-

[Close]

IP為: ctpsl.no-ip.org:27019
本伺服器暫定管理員如下:
*老闆:FishBall.
*老闆:+`SeRv!nG-Y0u*.|707|.mANdy`-3-
*老闆:CTP | Love
*管理員:+`SeRv!nG-Y0u*.|124|.T!n
*管理員:!>.RoYaL.!< CheEsE=]
*管理員:`Cow
*管理員:+`SeRv!nG-Y0u*.|777|.Holy
*管理員:+`SeRv!nG-Y0u*.|487|.1cE|CrE@m
*管理員:`Naive GirL
此為N0n-Steam Server(建議使用3248版本)
mANdy`-3-)在此放下DcOo_cs1.6_3248版本載點:http://www.sendspace.com/file/mv40te
采用名字儲存經驗系統
(注:請玩家不要亂更改遊戲名字..以免失去經驗值)
設有購買特殊槍械菜單
全新自創槍械等級
可透過提升lv後購買更強更帥的戰槍
設有RTV投票轉場系統
      CTp原創防掛/炸系統
設有升級伺服器少部份技能_:連跳及長跳技能
開放時間為: 星期一至五:17:00~21:30
                 星期六至日:11:00~22:00
如有意見或問題者可到本伺服器或聯絡mANdy`-3-)查詢`-3-
MSN:[email protected]
QQ:1373457447(mANdy`-3-)

引用:
現正使用amxx_v4554版本..steam玩家可內進(應該)
什麼是amxx 4554 版本??

原來有甘多ser噶
唔講真系唔知

你個SER要DL幾耐先可以玩咖=[

DL d models dl左勁耐=[

通常係邊個ser  你地一時又係 02 一時又係 01 好煩   仲有  可唔可以比我做管理員 你地一開我就有玩

我都冇用掛  做咩永久封我  解封啦

發新話題