22 12
發新話題

★StaRˇ 走場神團....!?

[Close]
引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 13-6-2011 08:52 AM 發表

12LV前不知所謂= =12lv就good
遇見槍神俾人射到屎忽開花= =
遇見大炮成俾人又系射到屎忽開花
遇見立道俾人弱智咁捉住= =
遇見信長 俾人插到個菊花都爆埋
我經常玩林崎遇到喱3隻英= =
吾知系我黑仔定乜= =
想cp永遠 ...
但我團既軒仔玩林仔就冇甩拖

引用:
原帖由 ★StaRˇ火爆 於 2011-6-13 01:18 發表
sorry我淨係知我由一開始都冇話過我冇走場囉;)
講完;)唔想再同你啲唔用腦袋的人講野;)
節錄:

(★StaRˇ)本團 團規:
1.有品不走場(如果有特別原因除外)
------------------------------------------

知你有用腦,可惜...諗埋啲野完全無用
要"技術性擊倒"你,真係借個火都無咁易
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2011-6-13 08:52 發表

12LV前不知所謂= =12lv就good
遇見槍神俾人射到屎忽開花= =
遇見大炮成俾人又系射到屎忽開花
遇見立道俾人弱智咁捉住= =
遇見信長 俾人插到個菊花都爆埋
我經常玩林崎遇到喱3隻英= =
吾知系我黑仔定乜= =
想cp永遠 ...
我慣左玩林仔打路
龜下易肥d

火爆哥...果然人如其名咁火爆..我開E個POST係冇任何惡意..咁你殺1死7...咁你係果隊中係最廢..E個事實..咁你話你隊有咁多肥料.所以你先走..咁我只係想證明一下你個走場原因係假嫁姐....同埋.我話你個團係走場神團..咁係因為之前我同個FD玩卡戰街場果陣見過你個團D人走場(唔只一次)...咁今次見到連團長都會走場..咁先開POST講下姐..勸下你地個團D人唔好走場姐....如果你覺得我開E個POST係為左串你0既話..咁我係到同你講聲對唔住...

笑;)我會怕你!?;)
你唔好再自大啲;
你估你真係好神咩
你係vlan未走過場丫!?;)10個有9個都一定走過場啦;)
我有冇品係你定!?我個團有冇品又係你定!?<------你自己團規寫住有品不走場,咁怡家你冇理走場係唔係無品先.!?
你估你係vlan管理員!?
唔係唔好係到開post串我個團啦;)
如果你開個團你可以24小時睇到佢地有冇走場你咪神囉;)
此POST只係抱怨..冇任何惡意..!?
冇惡意唔會係到話人地個團冇品啦仲要串我走場;)依咖你係咪未走個場丫;
小朋友係到開pots又唔用下個腦諗野;)

我回依個pots係明有惡意的冇任何抱怨;)

怡家你擺到想引發罵戰.不過講真..我唔想同你係到慢慢嘈...我大把野要做...邊個係小朋友..自己心照LA...重申多一次..我由頭到未冇串你同你個團0既意思.請唔好係咁對號入座...唔該...!!

引用:
原帖由 ★StaRˇ火爆 於 2011-6-12 22:33 發表
笑;)我會怕你!?;)
你唔好再自大啲;
你估你真係好神咩
你係vlan未走過場丫!?;)10個有9個都一定走過場啦;)
我有冇品係你定!?我個團有冇品又係你定!?
你估你係vlan管理員!?
唔係唔好係到開post串我個團啦;)
如 ...
你連自己個團規都未清楚?
你完全迴避緊#1既紅色大字
如果你清楚你個團規,咁你個「特別理由」係咩?
因為隊友肥料?
但人地講到明你仲肥料,你又點解釋?
人地無話過自己「神」,唔該你搞清楚先
vlan有幾多人走過場,10個有9個走你根據咩而咁講?
而人地走場又可以比藉口你走架喇?
有人做賊殺人放火,你係咪又大條道理去做?
最弊你仲係團長,仲要第一條團規就係叫人唔好走場,
我「由衷」咁佩服你既謊言可以咁離譜。

耐心等罵戰

走場好閒ja
大家都一定走過
不過都要睇下對面個個係咪煩人決定走5走

希望不要開帖針對任何一個團隊

一個人的品德並不能代表一整團

22 12
發新話題