25 12
發新話題

鳳穿-月瑛

[Close]
『我咪話.....但你不是話[[[[[[只係小弟小小的心得,有錯的請指教]]]]]]]]話明係轉貼..』

呢句野即係點解呀,我點諗d中文文法都唔通...

『只係小弟小小的心得,有錯的請指教』呢句都係果篇文原創者打既一部份,
佢而家咁copy埋,未即係話佢話果篇野係佢打囉~

睇番你第一次既回覆,相信你係誤會左我地話佢轉貼kyo唔岩...

即係唔想針著呢個問題,佢下次真係轉貼既話就應該講明佢係轉貼~

@@eric1391想同我玩三國嗎?

引用:
原帖由 一劍穿心 於 2006-11-17 17:20 發表
@@eric1391想同我玩三國嗎?
有三國實打咖~
幾時同點打法?
有fd就叫埋一齊啦~
明日或者星期日下午啦~
最好唔好朝早同夜晚...

問下朋友.....他們玩信x......

eric1391
星期日............3:00~5:00OK??.......係1打1....不可以的話下次

引用:
原帖由 一劍穿心 於 2006-11-18 19:39 發表
eric1391
星期日............3:00~5:00OK??.......係1打1....不可以的話下次
1打1既話唔想網吧打,睇下明日點先啦~
果段時間應該係網吧,比你msn我囉~到時傾~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-11-18 20:23 發表

1打1既話唔想網吧打,睇下明日點先啦~
果段時間應該係網吧,比你msn我囉~到時傾~
星期日..論壇慢慢傾........3;00~5:00          OK??

月英好鬼勁又打得好快食士兵好正肥得好快

月英..識玩就勁..
講真果句..
月英初頭被壓 之後發揮都不大..
佢團戰時..用途好似不大..
有裝當然唔同講法..

......俾兩個人洗左頻.......

哈...咁都好嘈...
抄人野仲要冇講明係轉貼係唔可以原諒,以香港既法律來講,係侵權,都幾大罪嫁....ERIC講得冇錯....我相信係你誤會左人地既意思喇....
   P.S 希望大家只為欣賞心得而 論,勿傷和氣,更不應說一些難聽的說話......

感恩
NaNKy.Ks﹏。光影照「﹁﹁「

25 12
發新話題