28 12
發新話題

[原創] ------------------功夫夢 求版主加分------------------

[Close]
PPS之前有得睇E加唔知
個小朋友好努力的
乘乘有糖食....

引用:
原帖由 小乖 於 2011-8-26 01:27 AM 發表
PPS之前有得睇E加唔知
個小朋友好努力的
依家PPS仲有得睇......
係呀...我都好欣賞佢
`神是愛!

個細路好努力學
之後勁好秋的

引用:
原帖由 優雅 於 2011-8-27 01:28 AM 發表
個細路好努力學
之後勁好秋的
係呀係呀...我就係欣賞佢既努力
`神是愛!

引用:
原帖由 [SimoN].GoDT 於 2011-8-25 21:55 發表
我條片夠咪等左超耐仲味加到分
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=454117&extra=page%3D1
這樣的感想值得加分嗎?

同埋樓主既post我係睇到 只係你既個人感想不出15個宇

引用:
原帖由 ゞRs 於 2011-8-27 03:05 PM 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=454117&extra=page%3D1
這樣的感想值得加分嗎?

同埋樓主既post我係睇到 只係你既個人感想不出15個宇
- -點解係我個post到講既???
仲有...我個感想唔只20字囉

我覺得依套電影大人細路都會好鍾意睇...依套戲係講一個外國人小朋友同佢媽咪黎到中國住...個小朋友成日比人蝦...但係依位小朋友遇到成龍既幫忙...就求成龍教佢打功夫...再參加比賽...將以前蝦過佢既人打低曬...再攞冠軍^^

戲內仲有少少既愛情故事

依套戲令我明白到有功夫無懦夫!!!

咁多wor

`神是愛!

依套戲係講一個外國人小朋友同佢媽咪黎到中國住...個小朋友成日比人蝦...但係依位小朋友遇到成龍既幫忙...就求成龍教佢打功夫...再參加比賽...將以前蝦過佢既人打低曬...再攞冠軍

呢個只是把劇情用別一個文字來表達

哈哈 我上年都睇左了

引用:
原帖由 心缘_微風 於 2011-8-27 05:33 PM 發表
哈哈 我上年都睇左了
唔係呀...出左咁耐咩???
`神是愛!

已經加左感想...求版主加分......
`神是愛!

好一句有功夫無懦夫......
樓主d感想講得好好......
剎上200分^,^"

功夫夢呢個片就認真好睇 佢打功夫個到真系好搞笑;

支持影片

28 12
發新話題