發新話題

T!me 團隊伺服器 - #3 已經支援Steam玩家!!不歡迎GMshoot團員

[Close]

T!me 團隊伺服器 - #3 已經支援Steam玩家!!不歡迎GMshoot團員

#3   `T1meteaM團隊基地守城伺服器 (主打~~~!!
類型 | Base Builder
長在Vlan02
NO-IP :
複製內容到剪貼板
代碼:
time-cake.no-ip.org:27017
特色
HLDS 4554 ,比前版更穩定

獨立新槍,並非取代原模組

定期更新商店及殭屍

每月進行一次改善會議
極速BB1000 網空 下載時間極短
!!!!已經支援Steam玩家!!!!
全線不歡迎GMshoot團員

即時伺服器資訊-Instant Server Information

<--------------------------我是可愛的分隔線-------------------------->
伺服器更新工程正在進行中
所有伺服器預計於2011年10月前完全更換HLDS系統至4554版本
(由於最新版5369 不能讓Steam玩家進入,故更新至4554)
屆時所有伺服器將統一網空,繼續為各位玩家提供優質服務
#1[|--------] 10%
#2[---------] 0%
#3[|||||||||] 100%
#4[---------] 0%

<--------------------------我是可愛的分隔線-------------------------->
本團隊成立於2011-7-26

本SERVER為一個創新 , 有趣為主既Server
就好似BBzm咁 我地會係定期更新新Zombie同武器
我地Ser有我地團隊專用既槍!

全部都係由場主之一既DiEhArD; 制作
可能有人話D模組好似係邊度見過
無錯 把m82同QBB95係我搵人地果D黎改貼圖
但係兩把HK416絕對係DiEhArD;大整既

除左槍械 我地仲有本團隊專用既Zombie
如果想知係咩??? 咁就快D入我地Server玩啦
記住我地SER IP!!!
長註Vlan 02

1. 前版3647 比 4554 更穩定
2. 5369 吾係最新版
3. 5369 一樣支持 non-steam & steam

多人嗎

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2011-9-3 12:29 發表
1. 前版3647 比 4554 更穩定
2. 5369 吾係最新版
3. 5369 一樣支持 non-steam & steam
見解很獨到
但正確

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-9-14 01:28 發表

見解很獨到
但正確
早就用上左5408了...

唔想笑你- -   
冇可能可以極速BB1000

下載時間極短 何謂極短..............

BB1000??
bb1000???

發新話題