發新話題

[遊戲下載] .-KingdomConquest-.( iPhone - Game ).

[Close]

.-KingdomConquest-.( iPhone - Game ).

-KingdomConquest-

.有中文語言選擇~
RPG Game 唔作多介紹. 自己睇片

.現時我玩的Server 53 已經 Full 咗~
.現在SV 55/56 有位 !
.大家可在這兩個SV進行練習,再有新SV再開新帳號一齊玩!
.有什麼問題可在這發問!
.建議申請帳號時選擇(東南)方位!
>未來有新SV我和朋友會在新SV結盟(只招香港人),希望大家加入!對抗外國人<

↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

之前封測玩左幾個月
我玩魔獸 先知1 幻影6 9999x3 全速 都輸比 rmb戰士
一下打攻死左

money遊戲

我魔獸只用來扣耐力用.
主打 巨人 同 精靈
D卡 廢 9999兵都冇用 !
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

不死族拿來扣耐力??不死族扣耐力最少架wo
3個幻影之陣6lv  頂lv魔獸   廢兵?我打6級塔唔扣兵
你無法想像rmb戰士比左幾多錢

巨人族一向勁    食野多 你無可能夠不死族快上手
不死族唔洗野食
你有無搶龍塔?如果無=單機 你唔明我講咩都正常

我講清楚小小
我魔獸x3  每個都有先知1lv  同幻影6lv  9999x3
我自信防守一流
照常理 我可以系甘miss
你最多有1-2round打到我  miss多幾round佢就要強逼回城
d rmb 偷偷4:00 等我關完城GG我
對面d 幾個rmb  拿點數快速進攻回城進攻回城
哇  戰報84個

我地指魔獸 係 狼同蝙蝠
不死族 係我既主力 攻城時殺敵用..唔係扣防...
之後搵獸族扣防 因為它們速度快, 兩小時內一定可以ko

我喜歡玩狙擊首領&力攻組合
狙擊組合:加射程狙擊首
力攻組合:驍勇之陣加攻防,勇謀扣敵攻防,一擊可以KO

我同fd 玩teamwork 通常約埋一齊攻,好好玩
有機會一齊玩

引用:
原帖由 ME]diaoxie 於 2011-10-6 20:13 發表
我講清楚小小
我魔獸x3  每個都有先知1lv  同幻影6lv  9999x3
我自信防守一流
照常理 我可以系甘miss
你最多有1-2round打到我  miss多幾round佢就要強逼回城
d rmb 偷偷4:00 等我關完城GG我
對面d 幾個rmb  拿點數快 ...
迴避組合...我最憎
很懦夫的感覺...
你仲要全迴避..哈哈哈

引用:
原帖由  於 2011-10-6 22:20 發表

迴避組合...我最憎
很懦夫的感覺...
你仲要全迴避..哈哈哈
系龍塔度要生存 靠佢....、
已經無玩
不過無玩金幣真系打唔贏d人

打人當然用巨人牛牛牛牛牛  唔貴 好快強化到上去 and我大把食物

點解唔玩牙?
團結才是力量!
一個唔夠打就幾個聯手打

唔夠大陸人多

建議你睇睇urban rivals
呢個系一個iphone 卡game

至少佢有分類
d卡計星
t1  25星以下組合  技術戰
t2 25星以上組合  財富戰
排名計t1
唔一定有錢大曬
只要你有心玩 佢就送點數
最近出iphone app
webgame其實出左7年