30 12
發新話題

第一屆卡戰個人賽 比賽已完 冠軍:rAiN●戰狼 (可下載RP收看)

[Close]
我有兩個建議:
建議1:a組決賽輸左個個同b組決賽輸個個先打多場 之後贏左個個再同c組冠軍打多場最後贏個個入3甲。錦c組又可以打多場 又可以比多次機會比決賽輸個班人~~
建議2:等abc組冠軍打曬之後拿第3個個同 a組打b組決賽輸個兩個。贏左個個先拿到第3~~錦可以比決賽輸左個d有機會爭奪第3~~

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2011-11-22 01:02 發表
你冇中文化張圖?
圖係有不過唔知做咩睇唔到  佢講搵不到你圖的檔案 v_v  求教

大家
eternal羽已經破解左點解睇吾到rp
只要你下載完個rp之後
自行係rp名後面加多個.w3g就ok了
例如:A組第一場比賽,係個比賽後面加.w3g
再放入War3 既File既Replay入面
就ok^^

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2011-11-22 19:45 發表
大家
只要你下載完個rp之後
就ok^^ ...
下載個時就唔係已經有la咩
自閉中(y)

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2011-11-22 19:45 發表
大家
只要你下載完個rp之後
就ok^^ ...
THX 戰狼你 唔知幾時可以同你左合作呢

c組果然係正d
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

ya
恭喜哂大家

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2011-11-24 22:20 發表
ya
恭喜哂大家
勁野

所有比賽係全v禁血水同20殺?>

睇唔到既 昆人

回復 25# 的帖子

如看不到RP  請看18#
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

辛苦你了
真期待
希望有下次吧
♥林瑀婷: ))

WHat up going on

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

支持比賽.
有冇影片
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=559828&extra=page%3D1&frombbs=1
信長旅程正式終結

30 12
發新話題