23 12
發新話題

非官方地圖 夏音-奈紗(己經改了名,都關帖)

[Close]
引用:
原帖由 lflf9319 於 23-2-2012 09:55 PM 發表
希望可以快d有!buy玩 掛住 LamYuen 場
玩士兵 散彈槍  用無限彈  快速發射
佢轉玩CS1.6
唔在L4D2開場了
你好

引用:
原帖由 lflf9319 於 2012-2-23 21:55 發表
希望可以快d有!buy玩 掛住 LamYuen 場
玩士兵 散彈槍  用無限彈  快速發射
佢轉左CS開WAR3場-.-

今日放假玩下先 50LV

引用:
原帖由 lflf9319 於 2012-3-6 14:41 發表
今日放假玩下先 50LV
我想開唔到場-,-
阿哥關左我連線
關於50LV的在星期5至日會給予(如果唔係玩過會負經負$還要扣等級5級....請留意)

引用:
原帖由 katat1 於 2012-3-6 17:17 發表

我想開唔到場-,-
阿哥關左我連線
關於50LV的在星期5至日會給予(如果唔係玩過會負經負$還要扣等級5級....請留意)
之前有玩過 不過沒升到LV... 0LV就比人炸死左2次 之後走左  星期5-日 放8點幾玩不到了  希望加!BUY

引用:
原帖由 lflf9319 於 2012-3-6 22:45 發表

之前有玩過 不過沒升到LV... 0LV就比人炸死左2次 之後走左  星期5-日 放8點幾玩不到了  希望加!BUY
關於!buy插件,我同煙嵐客討論過
由於加速射擊對工程帥唔公平,只會加一d源碼下去........
差sm1.4就運行到自動轉圖,唔洗下下都要手動轉圖
還有個服務器可能會重新安裝,資料會備份

我在星期5多數夜晚先開,6,日如果我唔見煙嵐客的ser話會早開,通常10:00a.m就會開-,-

引用:
原帖由 katat1 於 2012-3-7 13:40 發表

關於!buy插件,我同煙嵐客討論過
由於加速射擊對工程帥唔公平,只會加一d源碼下去........
差sm1.4就運行到自動轉圖,唔洗下下都要手動轉圖
還有個服務器可能會重新安裝,資料會備份

我在星期5多數夜晚先開,6,日如果 ...
學1028加入"賢者之石" 換取特別技能

回復 22# 的帖子

唔好傻啦你
我連源碼都唔識加,點加"賢者之石" 換取特別技能

還有......升得高,血量都多,攻擊會強
1000力
500敏
1000生
1000耐
500智
都夠你打死個TANK

23 12