發新話題

大家入泥睇下啦喂 暗黑團長唔該澄清

[Close]

大家入泥睇下啦喂 暗黑團長唔該澄清

話說岩先冇野做睇下RP搵到某某的炮戰實錄

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=496196&extra=&page=8:
引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-2-27 08:51 發表
唔好以為比左AC人地打...就以為自己會勁左
high少陣..收生都好 比多D人入黎睇下聖帝哥走場說:[屋企停電]

屋企停電?求吹牛速成法+教學!
仲有呢,我都好少玩信,好難可以做到你說的屋企停電走場!求RP,如果無就吠2下

我搵到replay啦,點算先暗黑聖帝,姐係火新^^
唔講咁多,請有心人down左佢睇睇,thx
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條友都幾屈下
GAGMODE出世?

我已睇了
樓主=暗黑武神 早已被踢(因平時太串而被踢出團)

我都請大家睇下個RP啦,3打5緊 我3佢地5 打到中途只想說GAG屋企停電)

但最後我都有品完場

回復 1# 的帖子

姐係咁,你入左 其 果班團我唔理!
但希望你 說明我走場時,請你自己都眕下個RP啦

什麼我=火新? (我只是佢朋友)?
PS:請你呢唔好再入我團,開分RC入團?(有沒心照啦 )

引用:
原帖由 水之王子 於 2012-2-28 23:24 發表
話說岩先冇野做睇下RP搵到某某的炮戰實錄

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=496196&extra=&page=8:
引用:原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2012-2-27 08:51 發表
唔 ...
你唔好吹到果場某某的炮戰實錄 ,其實你是果場玩家(暗黑武神)
RP已睇
團長無走場BO~打緊35 呀團長只是開個GAG仔(屋企停電)
創造新暗黑!

認真!!
個場我都有打
個場因為我要訓先走場
佢話ok
內戰自己人走無問題出到街場唔好走(我都知自己走場係唔岩,但係比屋企人鬧,唔熄機唔得)
團長聖帝幾好人
呢場有人係到話聖帝呢樣唔岩佢自己又唔係勁
無野好講

請某某團長唔好再自己讚自己

好心你收就收D勁少少架啦.冇料扮4條..又要廢又要串

暗黑同藍天
我支持藍天

我發覺....
暗黑團 團長
好鬼鍾意屈d
開post話佢團既人係佢之前踢左出黎既團員- -

睇熱鬧路過