發新話題

剛普單中carry

[Close]

剛普單中carry

被動技同大技AP輸出   拎黎單中壓人都ok
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

o9 22分鍾204兵
殺10 10 assist
仲要肥到咁
對面真係 89 8
神龍寺NAGA-

但分真與假 唔出彈甲多險咋
加上對面如果出蛇女 Brand Ahri e類kite英 就九成九會輸) 個0.1成係對面afk

引用:
原帖由 mygodness606 於 2012-3-1 23:36 發表
但分真與假 唔出彈甲多險咋
加上對面如果出蛇女 Brand Ahri e類kite英 就九成九會輸) 個0.1成係對面afk
ahri就真係唔夠打啦

但係brand  蛇女       gp sure夠壓
你估蛇女下下q都中咩   識走位架嘛  我手槍就真係100%中啦
brand出左吸魔劍已經可以貼住佢黎打 =.=  佢得招必中既火可以換到血
原因: gp會用小小魔防runes 又會加魔防天賦
而apcarry多數冇物防  1 lv 13物防食4下手槍+點燃 = gg

是沒有ap 夠gp打的 ahri 只要帶個殘廢 都係打到佢笑

引用:
原帖由 CcY雨 於 2012-3-3 00:17 發表
是沒有ap 夠gp打的 ahri 只要帶個殘廢 都係打到佢笑
指向性技能wo          情況同ryze壓唔到kennen一樣
指定性技能範圍近but100%打中   指向性=直線but距離遠   ahri拎左藍用q指向唔比你手槍打到
已經夠玩=.= 你想殺佢/call gank又難  佢短期有3次kassadin flash

我覺得蛇女會夠換血

引用:
原帖由 mygodness606 於 2012-3-3 11:01 發表
我覺得蛇女會夠換血
Q中左+ E技連發咪夠
但係都要3 lv先夠換(計埋q中)

如果唔係   船長黎射手槍+疊被動技打你   你仲痛過佢
起瑪要5 lv   升左3次招技先夠同佢打-.-
所以前5=  船長威晒      你仲要唔係100% q中呢如果人地會走位

而且人地放大技幫線     你要親身落去條線到先幫到線

人地唔識toplane同mid switch

對面隻雷汶又真係幾雷
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 mr18c 於 2012-3-3 19:39 發表
人地唔識toplane同mid switch
人地識換 我唔識換?

引用:
原帖由 CcY雨 於 2012-3-3 22:06 發表

人地識換 我唔識換?
換完再換唔得?

引用:
原帖由 mr18c 於 2012-3-3 22:17 發表
換完再換唔得?
換完人地再換 我地又再換多次唔得? loop haha
話說我見過人地first pick 船長比人揀斯巴達counter   之後佢同隻AP換路
換完人地又換   換黎換去換到小龍戰

發新話題