發新話題

請問點set張display好@@?

[Close]

請問點set張display好@@?

有冇教學@@?
點樣調教佢快靚正?

我張顯示卡又好多模式
都唔知用邊個好

我個張係 gigabyte 6800gs

仲有我想問問

gs gt gtx pe le

有咩分別-.-
美好回憶>v<""

引用:
原帖由 冷楓* 於 2006-5-31 21:05 發表
有冇教學@@?
點樣調教佢快靚正?

我張顯示卡又好多模式
都唔知用邊個好

我個張係 gigabyte 6800gs

仲有我想問問

gs gt gtx pe le

有咩分別-.-
想快靚正?
超頻law 不過個人唔建議你咁做, 長期超頻會影響卡既壽命
所以不如買張新卡仲好啦...

不如咁講丫...
最快係GTX>GT>LE>GS>PE
GS 同埋LE唔知有冇放錯位...

Gs姐係好弱呀= =
總之唔買呢張啦= =
美好回憶>v<""

唔超頻要點set...
唔係好識
美好回憶>v<""

引用:
原帖由 冷楓* 於 2006-6-1 17:31 發表
唔超頻要點set...
唔係好識
有時超頻都未必=快...
可能只會係一d測試程式到d數字上升...但係實質冇咩用

引用:
原帖由 冷楓* 於 2006-6-1 17:31 發表
Gs姐係好弱呀= =
總之唔買呢張啦= =
gs唔係咁睇....只係同一系列對比
gigabyte 6800gs的級數已經係好勁
I LOVE vLan

咁點set呀係驅動果度先會快靚正
我主要打online 7-8個視窗
魔戒同cs

要點樣調先好
美好回憶>v<""

引用:
原帖由 冷楓* 於 2006-6-1 23:07 發表
咁點set呀係驅動果度先會快靚正
我主要打online 7-8個視窗
魔戒同cs

要點樣調先好
不如你買多張display 行SLi, 同埋買多個mon 行dual-.-"

洗咩呀-.-
我係問點調教
唔係問要買過張-.-
美好回憶>v<""

用Coolbit可超頻
他有auto detect 超的....
還要update Nvidia Driver...那便可快點點
http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

其他沒什麼可Set快點....
如果可以....超點點CPU.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-5-31 21:21 發表

想快靚正?
超頻law 不過個人唔建議你咁做, 長期超頻會影響卡既壽命
所以不如買張新卡仲好啦...

不如咁講丫...
最快係GTX>GT>LE>GS>PE
GS � ...
GS好像比LE強的...
因為LE只有6600吧...=.=
http://www.nvidia.com/page/geforce6.html
那6600一定比6800弱....

6800gs玩cs幾多先??1.6全開ff fa
如果係2就唔好開咁多
玩魔戒可能會有好多個model 自己試下開幾多

( 6800GS 出名超得勁,唔超對唔住自己)

發新話題