39 123
發新話題

某團

[Close]
引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2012-4-9 00:31 發表
睇你地段片, 隻武田,比人破丁, 道3幾秒之後先閃吹,佢都可以冇反應,
雖然我唔係幾中意籃天 .但好老實一句, 佢地唔請槍我都覺你地贏唔到
吾請槍?中期45緊佢地塔都未HI到 隻道番到黎都笑到GAGAG聲

題外話WOR  你住天水圍.?不江.??

引用:
原帖由 瘋馬  於 2012-4-9 00:37 發表

吾請槍?中期45緊佢地塔都未HI到 隻道番到黎都笑到GAGAG聲

題外話WOR  你住天水圍.?不江.??
呢樣我唔知啦 我比意見姐,
住天水圍但唔係不江 你又天水圍?
[/url]

好心樓主唔好成日以為人地請槍啦 就算佢請 人地都能應該唔幫啦

你好

引用:
原帖由 花文. 於 2012-4-9 01:06 發表
好心樓主唔好成日以為人地請槍啦 就算佢請 人地都能應該唔幫啦
我收到小道小消息話係攻破

引用:
原帖由 夜鬼.k 於 2012-4-9 00:32 發表
輸我認輸了 我一定會多加自身團員訓練多點 多多改良

今次開po  只次覺得 唔想比人抽左一次又一次

回某留言的話  

口在你方 你要點認為 我解釋唔到~_~

反正點講你總係有理由反駁  我聽某留言的話 用時 ...
不如你慳D啦 邊個咁得閒抽你水呀,傻_
我從來冇係信區開過post ,how抽你= =???
再且,邊個開post開得最多?邊個抽邊個?
邊個屈邊個請槍 = =?

我中立
不過樓主個團
唔請槍都夠打

同埋一直都吾鍾意樓主個團的
因為你團員吾算太強
但是好炮得
你都低俾人抽人啦
同埋
位吾係咁上嫁細路

依個年頭就係咁 贏左=請槍 輸左=垃圾
咁打黎做乜? 你想人點比證據你? 網吧打就唔洗打字? skype同RC都會打啦
睇左段片 人地扮台灣人 你就信到十足十 細路 醒啲啦 用個腦過濾下邊啲正確好冇?
你地團有幾多斤兩 心裡有數啦 雖然係藍天姐 但都夠你打LA.

利申 :  我唔係藍天隻狗

位不是這樣上的
輸就係輸,邊有得賴
  κissbabyゞ

39 123
發新話題