41 123
發新話題

絕地反勝(內有星願TK.KFC走場)

[Close]
引用:
原帖由 飛天大隻仔 於 2012-4-9 18:42 發表
我淨係知冇夢想既人同條鹹魚冇分別 唔糸屎
開正身回post味

屎點解唔食得屎

你7夠未

同類食同類邊個玩唔得

回復 32# 的帖子

屎點解食到屎?

你型夠未

引用:
原帖由 飛天大隻仔 於 2012-4-9 21:02 發表
屎點解食到屎?

你型夠未
屎點解食唔到屎

你自己試下咪知囉

BTW唔想同分身仔嘈 要嘈就拎正身黎

好似吾系本人玩了個個ac!!!!不過旱幾日都見佢同3個fd系03左炮右炮0,0!!!
世界上最遠的距離,不是愛,不是恨,而是熟悉的人,漸漸變得陌生♥
☆StronG〞Ya

其實係我黎既
回應一下點解走場呢
首先狗女唔知做乜無啦啦走左場 戰況變為4.5
我地隊得番上杉+3隻法師(阿國,立花道雪,直江)
果場打左一個半鍾有多
對面都係得番個大本,但係由於英雄問題 +上對面出左3本大炎守
我地隊C左幾次金出哂D兵力都攻唔入
去到最尾我地隊既立花道雪走場
咁變為3打5
4.5我地都攻唔爆個大本
3打5結果好明顯係我地輸左啦?
咁明知輸硬既3打5=哂時間? 咁點解唔可以走?
新手Ser街場3打5都識得Re啦 唔通TK.Kfc就一定要3打5都唔走?

留意下圖 真係超霸氣59:47走左 去到95:22 siupo走埋 TK.KFC係96:04先走

PS:幾FD打街場俾路人屠到咁都仲可以開Post話人走場你地都幾好野

[tr][/tr]

禁。秒小刺蛋小呆子馬鹿小Dede清水灣偷歡siupo醉生夢死賽柏拉斯真係超霸氣TK.KFC
APM:8979846970766872107101
小地圖閃點次數:2061011925136115
最長發呆時間:00:3001:1700:5004:5200:3100:4001:5500:3801:3100:39
離開時間:N/A97:2997:2997:2997:2995:2297:2997:2959:4796:04
or---------

唔順超? 過兩招

留名等跟進

回復 36# 的帖子

咁型既?點整嫁
退信了.4月28。

KFC走場? 你唔比有好多原因?
有人招計分唔得閒?
重倍你打友誼?
有品係重要...

其實講真個句又唔好話人靠kfc上位
只系kfc系我哩d路人都識既信長明星
咁佢走1走場 實有人驚訝  相比1個路人黎講
咁佢post上黎我唔覺得有咩上位成份  只系內容比較偏激於[品]個方面姐
Kiss me  muah :-*

41 123
發新話題