發新話題

有關打機組合電腦~

[Close]

有關打機組合電腦~

我想問 $2500~4500內..
有咩組合系岩打機架
至少 要玩L4D、瑪英等等類型既高畫質遊戲都好順..
吾知有無開得順 又 平平地既組合
吾該晒各位 ^^

包WINDOWS?

吾好意思 請教一下
包window 系指咩=口=
吾裝window 會用吾到 ?
我仲以為window xp  / 7 果d系品牌名= =
電腦白痴 希望師兄請教下=口=
==================================
岩岩聽完朋友講話 裝window部機先用到..
咁裝左大概幾錢=口=
吾該=口=

即係你買機要唔要埋WINDOWS?
要裝既話, 你一定唔夠錢.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-4-29 00:30 發表
即係你買機要唔要埋WINDOWS?
要裝既話, 你一定唔夠錢.
咁我想問下師兄
要WINDOW既話大概價位幾多?

勞煩師兄解答 tHz..

引用:
原帖由 pAin 於 2012-4-29 01:11 發表

咁我想問下師兄
要WINDOW既話大概價位幾多?

勞煩師兄解答 tHz..
Windows 7 Home Premium 64Bits OEM 最平$1000
無XP賣.

引用:
原帖由 aCE. 於 2012-4-29 02:00 發表

Windows 7 Home Premium 64Bits OEM 最平$1000
無XP賣.
吾該晒 師兄
咁姐系 WIN7 最平 1000蚊 再加埋砌機 4000~5000蚊?
吾知有無砌機既List呢=口=

5月初會出新LIST

多謝師兄 解答 咁我等5月拉~~

你唔識電腦去砌機  你一定會比人水得好la甘
Jacky~~  

OEM 要1k?  查下價先la
Jacky~~  

引用:
原帖由 94705205 於 2012-5-1 08:39 發表

有話實價? OEM點解唔使1K啊? 你買幾舊水一隻啊?
約價同實價都唔識分,你就咪係度嘈嘈貢啦

引用:
原帖由 94705205 於 2012-5-1 08:39 發表

唔使咁大反應,差果30雞, 可能當整數講
英軍悶和

發新話題