42 123
發新話題

[未評] 單挑: forevernadia vs s.戀

[Close]
引用:
原帖由 s.戀 於 2012-5-11 20:56 發表
真係講到自己冇錯咁 時間唔岩就唔岩架啦,無啦啦話人冇品,係就拎番你完整圖啦,睇你點樣咄咄逼人
我幾時有逼你

前期得閒 = 你唔上水 (2日)
到我考試 = 我上唔到水  (1日)

只談以上兩點 我覺得係大家時間不合
所以前事不計  而大家約好左今日

我由第一日等到你今日  中間只係有1日唔打得因為要考試 約好時間我準時上水
我到底有咩錯??  

而家係你有意外唔得閒唔打得  就要逼我唔食飯即同你打
你自己諗下個責任究竟係你度定我度?
而家係大家約好時間之後你有意外 唔單止6~8講好既時間你無上水
8點20分之後只俾15分鍾我   我係你隻狗要隨傳隨到? 我而家只係要食飯 話9:00開打你都唔得
我可以點?

點解你可以咁大條道理話係大家唔夾
你個感覺似係想搞到大家雙雙否決
事實上我由第一日等到你今日

都係果句 前事不計 單講今次約好左 係你話有意外你上唔到水
到你上水之後只有15分鍾俾我 就要潛水 你講過話你要唱k 我唔理你係咩
總之係你違反左約定
個問題係你度  而唔係我度 唔該唔好講到好似係大家時間不合咁
大家根本實實在在講過

希望管理員雪亮既眼睛可以還我一個公道 我由第一日等到今日 今日3點等到8點
如果等左咁耐  對面可以一句話有意外 就唔俾我食飯要即打
唔打就要雙雙否決
我認為實在對我係非常唔公平
我已盡責 對方則無盡責
我還可以怎樣?

引用:
原帖由 s.戀 於 2012-5-11 21:01 發表
你放d唔放d你有你講我有我講既姐 打咁多野出黎都仲未打得,係你唔想打定我係唔想打
我講左可以9點打  係你唔打  你唔好用你d陰謀論黎屈我   
我唔再回了 很無聊 很無品

管理員 希望你還我一個公道 感謝

係就拎你完整既圖係到,唔係就唔好斷章取義,你咪為左啖氣唔好打囉,你估我日日坐係個mon前面等咩你幾時得閒幾時唔得閒咩,而家你仲未覺得自己有咩問題???打就一聲唔打就2聲係咁

我無斷章取義  以上所有講既野全部屬實  我無歪曲任何野  我唔copy晒上黎係因為太多對話
我怕太凌亂搞到管理員好難睇  你要copy上黎我唔介意  因為唔會影響到我所講既野  但係我覺得唔係重點 copy黎無意思

另外

你而家打得咩? 我一直都話9:00打得  係你自己d態度好有問題

打就一聲唔打就2聲唔好煩

聽聞現在98了

加油啊草

甘多時間打甘多野出黎點解唔開波= =

1場鳥

1:1

草草bb 止步了
睇我solo吧
雖然我失去左必贏既原因 但系都吾會甘快輸既

踩住上98

42 123
發新話題