發新話題

團隊系統升級公告(6月21日更新)

[Close]
相同帳號無須轉移, 請按 [取消] 在團隊管理版面自行核實?y仲係唔得?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-22 12:13 發表

在 團隊管理 核實參賽資格時,請填上正確而完整的資料

你的帳號在英雄賽已經登記過, 當然無法更改.
我想轉移既時候彈左句資料已核實  唔俾我轉
但係我事前咩都冇搞過
點樣可以改返D資料

支持下啦 我都係身為團長既人

求改翻0lv可入團
浮塵如世╮、

引用:
原帖由 ManMan★KIss 於 2012-6-22 18:44 發表
相同帳號無須轉移, 請按 [取消] 在團隊管理版面自行核實?y仲係唔得?
提示已經好清楚, 你自己到  團隊管理  按  核實參賽帳號  就的.
引用:
原帖由 PolaRIs 於 2012-6-22 20:58 發表

我想轉移既時候彈左句資料已核實  唔俾我轉
但係我事前咩都冇搞過
點樣可以改返D資料
你在 2012-02-16 17:56:40 參加過英雄賽, 登記了資料, 無法修改.
引用:
原帖由 純情小傻系 於 2012-6-23 20:06 發表
求改翻0lv可入團

太多分身, 5Lv 已經系好低要求.

希望有更多團位。
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=559828&extra=page%3D1&frombbs=1
信長旅程正式終結

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2012-6-25 10:58 發表

提示已經好清楚, 你自己到  團隊管理  按  核實參賽帳號  就的.

你在 2012-02-16 17:56:40 參加過英雄賽, 登記了資料, 無法修改.

太多分身, 5Lv 已經系好低要求. ...
But many 分身 are 0 Lv. why change to 5 lv?
Do you think Rainbow Six Vegas 2 will be popular on vLan once again?

引用:
原帖由 kkman 於 2012-6-27 15:50 發表

But many 分身 are 0 Lv. why change to 5 lv?
不明白你的意思, 但好明確, 目前入團的資格系:  帳號級別要 5Lv 或以上.

發新話題