30 12
發新話題

電腦對比

[Close]
引用:
原帖由 johnngan123 於 2012-6-17 16:58 發表
即係HD6870 比個GTX560好?
大部份GAME 都係560 好
英軍悶和

佢話WD 無貨要轉Seagate 有冇大分別?

轉為Seagate st500dm002 500gb sata 7200rpm 16m HDD

引用:
原帖由 aCE. 於 2012-6-17 02:34 發表

你係咪澳門人?
如果係既話頭先張List都OK的了. GTX560都可以叫做買得過
始終貨唔多,同價位暫時未有新款,如果HD6870差唔多價都可以考慮

DVD就唔好揀LG,嘈+讀碟易壞
揀HP / Pioneer ...
我轉左Pioneer 再加50蚊

是否一樣??

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2012-6-17 17:49 發表

大部份GAME 都係560 好
ARE U SURE?
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_560_Twin_Frozr_II_OC/27.html

一向HD6870都係比GTX560略勝,你用GTX560 OC VS 公版HD6870啊?
樓主又比你亂講搞到唔要HD6870要GTX560

引用:
原帖由 johnngan123 於 2012-6-17 20:04 發表
是否一樣??
GTX560唔買都買左,都叫OK
張List無問題,WD無貨無辦法,呢隻都同級

可以轉架~_~ 我叫佢整哂先比我.

轉用Pioneer 要加50...差唔多錢...係香港黎講.
如果你轉新系列卡會唔夠錢, 咁只可以講照出吧.560 不差, 但係已經係上一代產品, 盡可能唔好再買咁解.

引用:
原帖由 johnngan123 於 2012-6-17 20:24 發表
可以轉架~_~ 我叫佢整哂先比我.
佢依家仲有邊幾隻牌子既HD6870先?

貨已到手,機佢裝左
依加自己裝WINDOWS
我係咪要裝哂佢甘多隻碟?

Z77隻碟冼5洗裝?

有聲,上到網,z77隻碟就基本唔使裝

顯示卡Driver 上Nvidia下載最新版本

其餘都唔使再裝driver

救命...我裝完WIN7 之後佢一直上唔到網...搞左好耐..隻77碟好多野裝..我是但裝左幾樣先上得番網.. 但唔知點解好易死機..停左畫面

所有問題已解決

30 12
發新話題