發新話題

還記得嗎?

[Close]

還記得嗎?

挑戰: 登陸地球- vs 罪惡                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=368148&extra=&highlight=%E7%99%BB%E9%99%B8%E5%9C%B0%E7%90%83&page=1
難得我地da哥有一場唔敗點我地打win了罪惡
出戰成員:zak to波 小傑? wanda 小叉

挑戰:  Giant. [espal] vs 登陸地球-

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=374621&extra=&highlight=%E7%99%BB%E9%99%B8%E5%9C%B0%E7%90%83&page=1
出戰成員: 唔記得了
挑戰: ☆~BaBo★ vs 登陸地球- 我們的第一敗

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=374893&highlight=%E7%99%BB%E9%99%B8%E5%9C%B0%E7%90%83

出戰成員:只系記得有 我 龜 wanda

自從da哥雷左我地0敗之後一直比人抽直至退團了

GG

我地打babo快攻未贏過
唔單止
我地打任何團既快攻都未贏過(除左藍天)
我地既弱點係快攻
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

比B仔搞店左     

zak 咁都要絕地一抽                        

引用:
原帖由 Mr.Beeno 於 2012-7-2 14:36 發表
zak 咁都要絕地一抽                        
抽咩:):)

而我不知你抽的是誰    :) :)

引用:
原帖由 Mr.Beeno 於 2012-7-2 16:08 發表
而我不知你抽的是誰    :) :)
咁我知邊個了   無意中抽到

信六前仲好驚人地知我地弱點 好彩

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-7-2 19:22 發表

信六前仲好驚人地知我地弱點 好彩
我地前期唔勁
會戰又唔勁
一定要堅實陣容   穩推穩賺  先有得贏
都靠我前期壓爆對面一路然後會戰撐場  你地成班淨係識食兵

引用: