發新話題

我的戰隊:P

[Close]

我的戰隊:P

ATeamAllSeasons (參賽IPL5)
ADC: CallMeYau (Yau)
APC: Swar草   (草哥)
TOP: 玩命女優 (Sisi)
SUP: Arvilpanny  (panny)
JG  : 獨眼巨人 (yin哥)
TOP: PPL0135 (PPL)

其實我組隊果陣   首先係好想組返自己d朋友先
無奈  小叉唔生性   小傑ccy康冇玩台服
johnny仔又放棄   就仔又淆底唔敢打比賽     狗哥又返工
報名果陣又同傻仔honam嘈左交
最後組左一隊打solo rank識既    夾唔到   打菜團都比人屠   但係到比賽關頭佢地又做到野
不過始終都係有少少缺憾

IPL5暫時打左2場   會再更新

重有Seasons2果邊既參賽陣容係
AD: CallMeYau
JG: 傻比黑 (如果我贏到IPL5亞軍以上)       <<我所講既香港最強JG天才
SUP: Arvilpanny
AP: Honam
TOP: PPL0135
TOP: 玩命女優

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

哈哈........我美SER搵緊人
祝你搵到啦係台SER
因你而在

轉行玩hp
haha
搵偉大既yinx ma@@
最後1句
加油啊

引用:
原帖由 SDFGS123 於 2012-7-8 22:51 發表
轉行玩hp
haha
搵偉大既yinx ma@@
最後1句
加油啊
有呀     你知佢扭計唔肯出黎架啦
-----------------------------------------------
為左某人       為左我     必需贏    唔可以輸     求勝心切
打左2場美服2400+既人     冇壓力   對vs美服團信心增加左
黎緊個星期六要打冰島啦:/  死刑宣告

今次比賽你會睇到我同半年前既新手唔同
我要突破極限      我唔再想聽到: 其實callmeyau ad比較強可惜對方ad比較有隊友
4個人幫唔到我   我要1個人頂晒返去        我既精神已經超越左我既身軀
無論如何     我時日無多         我會再繼續大步大步咁進步
直至有人拎我同doublelift    bebe   討論埋一齊既時候
趕上而家既最強         再超越而家既最強        成為未來既最強
1個人做4個人既野聽起上黎冇可能         太違反常規了吧?
我會證明比你睇           我係一個做到400%發揮既人

我充份明白到    要搵比對面勁既隊友   好難搵
但係自己比對面勁     係掌握係自己手中             我淨係勁過對面ad唔足夠     我要強大到可以擊潰敵全隊
please     神         請眷顧我

組我啦 組我win硬

引用:
原帖由 To-波. 於 2012-7-9 06:17 發表
組我啦 組我對面win硬
你流左2隻字wo

玩命女優隻石頭人           

發新話題