發新話題

讓我來介紹美國夢幻隊

[Close]

讓我來介紹美國夢幻隊

美國夢幻十隊2012名單

夢幻十隊12人參賽名單

Carmelo Anthony (紐約尼克)、Kobe Bryant (洛杉磯湖人)、

LeBron James (邁阿密熱火)、Chris Paul (洛杉磯快艇)、

Deron Williams (布魯克林籃網)、Tyson Chandler (紐約尼克)、

Kevin Durant (奧克拉荷馬雷霆)、Andre Iguodala (費城76人)、

Kevin Love (明尼蘇達灰狼)、Russell Westbrook (奧克拉荷馬雷霆)、

Blake Griffin (洛杉磯快艇)、James Harden (奧克拉荷馬雷霆)。

在奧運比賽精選鏡頭在搜尋中 稍後補上。

呢隊係美國nba全部勁人組埋一隊,只可以2個字形容屈機,我睇好kobe 可惜佢16強 8強手感未到 進分很小,在4強期間佢早期手風麻麻 0分進帳,在第二回合手風黎到 入左幾球3分 中後期美國已經遠超隊手,在金牌戰可以用輕鬆黎形容。

午餐

今日幾時開打.. 明珠台有冇得直播=3=

已經打完了 我試下搵下有冇全程比賽回錄如果有我Post上來吧。
美國夢幻籃球隊在奧運男子籃球決賽,以一百一十八比一百零七擊敗西班牙,如願抱回金牌;西班牙披銀、阿根廷掛銅。
午餐

決賽喎= =,吾係仲未打咩,下午10時00分        獎牌l/總決賽        籃球        男子        決賽        西班牙 v 美國 = =,打都未打點會金牌= =

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-8-12 15:14 發表
決賽喎= =,吾係仲未打咩,下午10時00分        獎牌l/總決賽        籃球        男子        決賽        西班牙 v 美國 = =,打都未打點會金牌= =
ok自膠 睇錯2008年夢幻隊 怪唔知得搵極都冇回錄
bt如無意外美國奪金吧

午餐

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-12 14:37 發表
今日幾時開打.. 明珠台有冇得直播=3=
#4時間有  國際台明豬台可能有 冇既話上jtv 好多人直播

午餐

里個陣都無DH12 BG32同埋RR9

美國107WIN左西班牙100,果然係夢幻隊

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-8-13 00:07 發表
美國107WIN左西班牙100,果然係夢幻隊
我預期認為應該大比數咁贏 but好精彩
午餐

James最勁  全能

發新話題