29 12
發新話題

[交流] 討論啊飛(假斑)請認真睇曬

[Close]
我覺得應該吾係帶土
帶土死個陣 卡卡西係親眼見住
我認為面具佬係之前認識卡卡西同帶土

字體欠整理
BTW
無咩機會係斑細佬.
點解要收埋自己既能力?

應該唔係班細佬啦     如果唔係卡卡西點會識佢丫@@

引用:
原帖由 °★LITTLEκ. 於 2012-8-28 13:32 發表
字體欠整理
BTW
無咩機會係斑細佬.
點解要收埋自己既能力?
就係因為比人挖過雙瞳,失去完本自己的瞳力。
而#12話面具男的輪迴眼,可能因為唔係佢開眼,所以佢唔識用果種瞳力或者因為比人挖過眼冇左完本既瞳力去駕預輪迴既力量。

引用:
原帖由 Orz大檸樂 於 2012-8-28 15:46 發表
應該唔係班細佬啦     如果唔係卡卡西點會識佢丫@@
佢唔係識卡卡西,我記得火影有話過寫輪家族得到別的眼會睇到果隻眼既過去(好以係佐助話過)

漫晝590好清楚寫明面具佬係宇智波家族的人.而且係鼬講既.係邊個我當然估唔到要由作者來交代.但我更期待面具佬係卡卡西老豆.實力高強.時間年紀吻合能與四代目/初代目火影交手.報復木葉的思想合理.[因為死因的問題].深信人類不能走向和平.團結.因而要施展月之眼計劃沉醉於幻術世界之中來[達到和平]  都是因為死因的緣故

根據590鼬同面具佬既對話.而且面具佬親口說自己對木葉宇智波有仇恨要報復.面具佬的身份就眼而看 班的細佬是不二之選

由於髮型太吻合
我覺得係一樂大叔~
夠做埋黎

合情合理幫推支持下
珍惜眼前

如果之前同四代打既系班 姐系四代好打過班 無可能

引用:
原帖由 R.s9v 於 2012-8-29 16:16 發表
如果之前同四代打既系班 姐系四代好打過班 無可能
點會係斑
§風花雪月♣

面具佬係宇智波家族
最大機會係佢細佬
夠做埋黎

引用:
原帖由 月夜戀人曲 於 2012-8-29 19:08 發表

點會係斑
D人話之前果個面具佬系班MA 依家就轉左人 所以我咪解釋番如果系班 一定夠四代打

引用:
原帖由 R.s9v 於 2012-8-30 00:29 發表

D人話之前果個面具佬系班MA 依家就轉左人 所以我咪解釋番如果系班 一定夠四代打
嗯...其實唔洗解釋
§風花雪月♣

29 12
發新話題