26 12
發新話題

毒泉太屈機

[Close]
引用:
原帖由 biggold123abc 於 2012-8-29 08:25 發表
其實冰計放得好仲勁過毒泉
同直大一樣    體爆
毒泉勝在 力敏智英 都玩得
冰計 只係法英

毒泉 +15力 即係加600血 1.5個血鋼 法師可以谷血 未計佢加攻/敏
冰計得果20智 能力雞

無可否認毒泉係中期刀好熱門,熱過毒弓毒刀凍雲菊一
同吊地差唔多

引用:
原帖由 aRa_Gakki_Yui 於 2012-8-29 11:40 發表

毒泉勝在 力敏智英 都玩得
冰計 只係法英

毒泉 +15力 即係加600血 1.5個血鋼 法師可以谷血 未計佢加攻/敏
冰計得果20智 能力雞

無可否認毒泉係中期刀好熱門,熱過毒弓毒刀凍雲菊一
同吊地差唔多 ...
+15力係加375血!!!

仲有ar...毒泉加成65攻 (好似係)

引用:
原帖由 KALOKB 於 2012-8-29 12:17 發表

+15力係加375血!!!
心水清   讚

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-8-29 11:13 發表
你咁講咩都屈架啦.....               
秀王之王上水回post了 , 唔好意思串親你
回覆正題 , 當所有人都可以出既時候就唔屈了 , 你屈我時我屈番你^_^你4粒血鋼我都可以出3粒血鋼+ -40%

引用:
原帖由 chiho123 於 2012-8-29 07:02 發表

你咁講就錯啦,我先假設你有6500直上毒泉,咁正路我都系有6500可買和泉+血剛+能量,but每隻英雄物品需求不一,基乎打手的話前兩樣都會出(看對面輸出而定),當時血量大慨在2400左右,但就算是這樣只要中毒泉一下瞬間打掉10 ...

其實個冰計車得靚都扣到1000+
仲要殺到少量總/火矢
又唔見你話冰計屈?

回復 21# 的帖子

因為
1)冰計車得靚要技術
2)毒尿用魔少好多
3)毒尿令非智英都能有可觀法術輸出
4)比起冰書,唔需要有長暈技既英都可以出毒尿,連香宗暈你1秒放毒尿都可以屈走人幾百血了,相反冰書靜係某幾隻英先可以發揮到最大效果
5)把野既物理輸出及能力加成不比打裝差(重點)

火矢都清吾到啵會有幾勁

落石點計
3000蚊買返來可kill人可洗冰19分鐘.
cd快加用魔小.仲可以暈人0.1秒 用得好可以cut直大

你扣血個陣唔會回血嗎 ?
同埋而家多左人走甩左 / 俾人追緊走去食豆
變相扣血其實無乜用

呢把刀都話有能力加成
你咁講沈默之石仲廢吧

我用覺得好爽,人用泥殺我唔爽囉==

26 12
發新話題