發新話題

絕信走場(12/20更新)

[Close]
引用:
原帖由 oklcvb 於 2013-10-11 11:07 發表
比你影到有點- -  你唔比佢入 佢又咪開過新AC
咪開囉 我唔介意  名臭又唔係我

回復 346# 的帖子

唔好影我

引用:
原帖由 ★憶月☆ 於 2013-10-24 13:48 發表
唔好影我
一於影你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咪在貼走場圖喇唔該,e嫁絕信d人少左咁多,仲貼落去後果會點?自己諗下。
想對面少d走場好簡單,fd隊平均分,唔好成日fd隊壓死對面,想唔走場都難喇下哇?
實力平均既話冇乜人會走場係咪先?

引用:
原帖由 毒眼竜 於 2013-12-14 12:41 發表
咪在貼走場圖喇唔該,e嫁絕信d人少左咁多,仲貼落去後果會點?自己諗下。
想對面少d走場好簡單,fd隊平均分,唔好成日fd隊壓死對面,想唔走場都難喇下哇?
實力平均既話冇乜人會走場係咪先? ...
1句講哂
lol 98

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 毒眼竜 於 2013-12-14 12:41 發表
實力平均既話冇乜人會走場係咪先? ...
貼圖又關人少咩事 走得場就比人影預左有呢一日 何需客氣?

引用:
原帖由 風過無痕 於 2013-12-23 21:27 發表

貼圖又關人少咩事 走得場就比人影預左有呢一日 何需客氣?
你話貼圖唔關人少事?咁你貼來做乜?唔係比人點佢相踢佢,封殺佢?難度我理解錯了嗎?

引用:
原帖由 毒眼竜 於 2013-12-27 12:12 發表
你話貼圖唔關人少事?咁你貼來做乜?唔係比人點佢相踢佢,封殺佢?難度我理解錯了嗎?
走得場就比人影預左有呢一日 衰野做完又怕比人貼? 難道你係vlan開ac玩係為左走場?

引用:
原帖由 風過無痕 於 2013-12-28 21:37 發表

走得場就比人影預左有呢一日 衰野做完又怕比人貼? 難道你係vlan開ac玩係為左走場?
得得得,既然如此,多說無益,007只求指教,場場封泉,請別中離!

發新話題