發新話題

網頁online (RPG)

[Close]

網頁online (RPG)

http://xq.kimi.com.tw/

我玩緊S5戰神之曲
id: einstein
都好耐冇發過POST    見到既黎玩吧
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

搵我買樓

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2012-10-25 15:04 發表
搵我買樓
買咩樓                                                 .

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-10-25 22:50 發表

買咩樓                                                 .
買毒瘤
因你而在

另附閃電哥打街場死20燥底影片
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-10-26 11:51 發表
另附閃電哥打街場死20燥底影片
okok 快post

睇黎龜都係去左毒依隻GAME

引用:
原帖由 花汶 於 2012-11-21 19:00 發表
睇黎龜都係去左毒依隻GAME
J圖汶冇見咁耐d圖一樣J得wo
比d有意義文章你閱讀下,增加自己思維能力
http://tw.myblog.yahoo.com/elizabeth.light44/article?mid=1253
其實經過完LOL既經歷, 我既思維層次又提升左一級..
面對d有小聰明無大智慧串串烘既人   我已經可以直接無視  ,
因為我思考到串我既原因係想挑戰我,贏我,因為我比起佢叻

我EQ依然好差,同我相處過既隊友都明架呢點, 改唔到
智商..咪又係咁, 天生係咁冇得再提高,希望唔好變低就好HAHA

有個道理想帶比你,我唔直接講, 我用例子講
e.g有條友打信係廢, 打LOL佢都係廢                   點解?因為佢唔識用腦去思考糾正進步
打信勁既, 通常打LOL  甚至其他game都會勁                因為佢識用腦, 接觸到d 新game佢初頭唔識,後黎都會進步甚至超越

或者呢類game真係唔多岩我.. 團隊遊戲, 冇團隊就冇遊戲(單排solo rank就知咩事, 隊友屎 = 玩到嬲  又要比人話按9)     
暫時毒下d網頁game,唔洗點用腦去玩,我可以多d空間去閱讀文章增進思維
然而我未來發展應該都唔會再係打機, 我諗通左, 我要去修研我既物理學之路

有個偉人講過, 其實好多領域都有需要鑽研,都足以花費人既一生,而且好多時花費左一生都未必取到經
或者我既人生就花費係物理學上面吧

anyway..客套野我唔鐘意講, 我愛你們,各位陪我成長左1~2年既朋友

我好耐都唔上一次黎, 今次一上黎就打左比較略長既文章, 希望你地真心睇完佢

又話就死,LOL做第一
依家又要讀物理,吹脹
又如何?!

回復 8# 的帖子

唉......你居然唔玩..................  好失望

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-11-26 03:46 發表

J圖汶冇見咁耐d圖一樣J得wo
比d有意義文章你閱讀下,增加自己思維能力
http://tw.myblog.yahoo.com/elizabeth.light44/article?mid=1253
其實經過完LOL既經歷, 我既思維層次又提升左一級..
面對d有小聰明無大智慧串 ...
讀哲學岩你D           

引用:
原帖由 花汶 於 2012-12-20 15:23 發表

讀哲學岩你D           
maybe...                    .

發新話題