發新話題

英雄的T技, 入來討論下55

[Close]

英雄的T技, 入來討論下55

指定一位部隊, 使部隊失去所有視野[5/7.5]秒, 等待時間[150]秒, 使用MP [250/350], 無視魔法免疫, 施展距離[700].

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-2 23:09 發表
指定一位部隊, 使部隊失去所有視野[5/7.5]秒, 等待時間[150]秒, 使用MP [250/350]

好似好簡單, 但係會戰用係打手英雄身上非常惡劣
招技令我諗起Legend OL
入面夜曲招大技切斷全場英雄視野連結4秒,同時可飛向指定英雄,簡稱熄燈

同樣既技能我們家的茶茶也有,3技致盲.不過魔水可解除效果

樓主可試下係無視魔免到下文章
我諗,呢招野應該對我無效,因為哥玩信長從不用腦
D技亂放的
這是一種威攝力 你懂個籃子

搵我剪片 唔好諗住會有片交
This is the Fantasy

對最強勢既本多武田義龍咪又係一d用都無
到頭來又係拎黎削弱真田伊達佐佐呢d無魔免既打手
無魔免同有魔免英既差距還嫌不夠?

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2012-11-2 23:09 發表
指定一位部隊, 使部隊失去所有視野[5/7.5]秒, 等待時間[150]秒, 使用MP [250/350]

好似好簡單, 但係會戰用係打手英雄身上非常惡劣
講真,波子機果招仲好用

回復 3# 的帖子

我錯, 我應該未打番無視魔免 55 sorry 本身原意唔係要令 魔水變身英 同無水英 去做更大變化, 只係諗住可以令會戰唔洗一出街就本多清場 or 槍神清場 or 唔洗比人咁易直爆
同埋 2樓 我未玩過LOL架 如有雷同 實屬巧合  當然我唔係話你話我抄LOL

屈機
人地茶茶都係失去友軍視野
你呢個就失去所有視野
連自己隻英個視野都無
成個mon黑7.5秒
點玩

引用:
原帖由 **不良字眼**佬 於 2012-11-3 09:47 發表
屈機
人地茶茶都係失去友軍視野
你呢個就失去所有視野
連自己隻英個視野都無
成個mon黑7.5秒
點玩
有討論空間55 太強即改

引用:
原帖由 華麗的肉餅 於 2-11-2012 23:09 發表
指定一位部隊, 使部隊失去所有視野[5/7.5]秒, 等待時間[150]秒, 使用MP [250/350], 無視魔法免疫, 施展距離[700].
7.5秒睇唔到野,其實唔算過份,話晒茶茶仲勁LA,你E個仲要係大技

發新話題