發新話題

[魔獸III綜合] 嗜血‧絕望招生

[Close]

嗜血‧絕望招生

如題~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我係vlan絕信界入面係冇友團/朋友既,希望各位可以交下朋友=]

其他閒雜人等唔好入黎扮friend,多謝合作

又要交朋友。
閒雜人等唔好入黎扮friend姐系點﹖
I told the world one day I would pay it back.

經典名句

回復 2# 的帖子

我想交新既朋友,舊個d為閒雜人等.我打得唔太清楚,抱歉

友團98?
你之前係一刀既
現家我地齊做友團

台服菁英 ad carry

回復 5# 的帖子

好,但係我唔知點樣表示係友團..同埋呢個團我都唔知仲會hold幾耐...或者我會閂團搵團入...

引用:
原帖由 龍知鎮紅 於 2012-11-3 11:38 發表
好,但係我唔知點樣表示係友團..同埋呢個團我都唔知仲會hold幾耐...或者我會閂團搵團入...
我地團歡迎你地d人

回復 7# 的帖子

已經準備好解團了,請問是入貴團的第幾團呢?

引用:
原帖由 龍知鎮紅 於 2012-11-4 18:58 發表
已經準備好解團了,請問是入貴團的第幾團呢?
星夢  2軍"." 我現家去問下團長先

回復 9# 的帖子

有答覆未??????????????????????????

矛盾的樓主 0.0            .
忘記了輸!;

引用:
原帖由 龍知鎮紅 於 2012-11-5 22:11 發表
有答覆未??????????????????????????
比d時間

恭喜由一位新手上路升至團隊隊長再降回新手上路

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-11-6 20:29 發表
恭喜由一位新手上路升至團隊隊長再降回新手上路
系解團阿。
I told the world one day I would pay it back.

發新話題