發新話題

[分享] 無人會明白講完呢句係咩感受

[Close]

無人會明白講完呢句係咩感受

................

= =流左個令鍾眼淚? 高手.. 自問我自己都唔得

樓主好似無咩宜方面既經驗...
你無可能自己講吾可以....
根本自斷後路
用口才去說服佢先係方法

引用:
原帖由 [Huadu]SoMe. 於 2012-11-11 12:01 發表
樓主好似無咩宜方面既經驗...
你無可能自己講吾可以....
根本自斷後路
用口才去說服佢先係方法
係因為上次我同佢講野. 佢已經同我講 你追左我咁耐.累嗎? 之後佢無再理我 今次再傾 我知已經無得再追.先講唔可以

你應該立即答他

追左你咁耐,點解要講累這樣野
為了喜歡你,難道要把你棄置?

那講呀吧

老實講,我從沒追女仔或者係其他的
不知不覺地對這種認識有深得非一般人的可想像之地

引用:
原帖由 katat1 於 2012-11-12 10:01 發表
你應該立即答他

追左你咁耐,點解要講累這樣野
為了喜歡你,難道要把你棄置?

那講呀吧

老實講,我從沒追女仔或者係其他的
不知不覺地對這種認識有深得非一般人的可想像之地 ...
我答左佢: 小小累 . 但係真係鍾意係咁嫁啦
其實係真係好累. 我追左佢2年 約左佢無數次出街 佢次次一係5答我 一係say 唔出  我同佢表白 佢一句白痴回禮. 問佢一5一齊 佢又5答我. 又好忽冷忽熱. 追左4年 同我出4次街... 搞到我真係好累.
我fd比左我vlan呢到篇長文佢睇=.= 有真係d5知點

追左佢2年 約左佢無數次出街 佢次次一係5答我 一係say 唔出  我同佢表白 佢一句白痴回禮. 問佢一5一齊 佢又5答我. 又好忽冷忽熱

證明了左一件事
她對戀受這一樣野太遲鈍

樓主吾洗傷心住bo,,,舊既吾走新既又點會黎....

你指邊句野我唔係好明= =

其實佢做既野擺到明 你唔接受就只可以好似你講甘做朋友甘追
但係無必要問  咩叫唔可以??
唔可以就絕交啦  做咩朋友  晒氣
加上而家佢都仲有應你啊  你其實都係一樣追緊甘
真係唔想就直接唔比機會人  對你黎講仲好
有時以為有希望 其實人地早就無感覺   你會更難受
由佢啦  過一段日子會好d  留她在回憶中吧!!

更新更新
自從呢件事之後. 大家無講野
12月4日 我生日 佢夜晚whatsapp同我講生日快樂. 但我無應到. 之後5,6日都係陸運會.  完左之後 佢係6號夜晚話我無禮貌. 之後大家傾左陣 佢話送生日禮物比我 . 我話我5想要禮物 . 我就話 聽日陪我整身分證 .(我自己知係無可能) 佢就話 我本來諗住打->禮物比你嫁炸 (個禮物係whatsapp個個禮物圖案) 個下雖然知係無可能. 但都有d嬲嫁. 之後無應佢  之後佢又話 聽日5得 . 星期6好唔好. 我就話好 .. 個下好突然 我完全無諗過真係會陪我. ok.星期6 姐係琴日 我整身分證 佢就拎身分證  搞掂之後 我地係深水步行去尖沙咀 一直都有傾有講有笑. 行行下佢朋友打比佢 叫佢今晚打邊爐. 3點半要走 . 佢今次同我出街 已經無撓我手 . 但都有陣時捉住我隻手臂 講真個句啦 . 邊有咁易放低佢? 雖然我前排完全無諗過佢 無搵過佢. 但琴日出一出街.個d感覺 出返哂黎 . 之後佢話如果有鏡我地就影張相. 我地咁耐以黎 未試過出街影相 . 影相個陣 佢有一下撓得我隻手好緊. 好緊 好有安全感 好實在 . 但只係一下咁大把 .之後佢玩我部手機 之後睇左d相 睇埋whatsapp同佢d對話 問我點解del左之前d對話. 我問返佢 咁你有無del. 佢話無 . 咁我就答佢 我del係因為5想再見到d對話 . 佢問 點解 d對話好正常. 我就無答落去 之後我送佢去朋友屋企打邊爐  我知道佢想確定一下佢係我心目中係咩人 . 佢問我 如果你5得閒 你一定5會送我嫁可 . 我無理 因為我知道答左都無用  咁我有問佢 有無識其他男仔 . 佢話點解要話比你知.  琴日如果有撓我手既話 其實同之前無分別 但我明白 係有唔同 . 佢已經5鍾意我 而我亦都知自己係呃自己 我都係好鍾意佢..但我唔想再係咁落去 . 我都好辛苦 面對住一個自己咁鍾意既人. 就係咁近  但佢又唔鍾意我 我可以點? 我無得點 唔通又問佢鍾5鍾意我咩. 根本廢話 ...有苦真係自己知. 好辛苦咁樣面對一個自己鍾意既女仔 但個女仔又唔鍾意我 .

我終於..終於都可以有多次機會 而且關係比之前更好 好sweet

公喜哂

!!要有耐性 但你知道佢真係對你無feel就唔好勉強落去啦

我幾個月冇發帖
睇完你講既野我差點哭起來…
很傷感……

引用:
原帖由 一世 於 2013-5-6 09:09 發表
我幾個月冇發帖
睇完你講既野我差點哭起來…
很傷感……
你食屎=.= 內客都無 你睇完左d乜q喊出黎呀

發新話題