發新話題

水晶之旗

[Close]

水晶之旗

水晶之旗
價錢: $4,400

法力+400
法力回復+200%
攜帶時, 法術輸出增加30%

主動技:
水晶之力
使用後自身法術輸出增加100%, 並獲得魔免
持續3秒
CD: 50 Mp: 200
(正信2技無效)
(加成限內生技)

法力+400

咁樣幾好

正  $# 大波   2k6傷  柳生 3200  秀滿 3160  上泉3k6 傷  秒殺.________.  正系屈大夠.  龍川放埋 遂  柳生招大應該過4k a______a

4400 太平
應該接近一萬.

引用:
原帖由 -★軒x0┐〥 於 2012-12-9 21:07 發表
正  $# 大波   2k6傷  柳生 3200  秀滿 3160  上泉3k6 傷  秒殺.________.  正系屈大夠.  龍川放埋 遂  柳生招大應該過4k a______a
人兄, 計左哂. 係 +30%之後再+100%
即係開左主動技就+160%

$#大波係 1,300*2.6 = 3,380傷, 很可觀吧最勁應該係直江大技 4,800*2.6 = 12,480

黑田大技中10秒 = 4,600*2.6 = 11,960
稻業大技 = 1,900*2.6 = 4,940

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-12-9 23:30 發表
4400 太平
應該接近一萬.
只係持續3秒,差唔多啦
最主要信長唔好似LOL咁有魔攻+
依件野可以抗行血牛等冇腦英,100%支持
仲有依件野我覺得應該要計埋物品欄

好似$# 直江 柿崎 個類連技英
殺人都係幾秒內既事
+100% 屈好多

同埋
瀧川買左咪+30%攻= =

支旗要插地先有效果,好似回血旗,用完就冇, 2支$1000
最多+30%
攜帶時 法力+400

應該要10%就夠..如果唔係太屈~
開左變20都ok 100%太屈

我成日都諗 如果有回血期無回魔期呢 如果有回魔期就吾洗行甘遠返去回拉後期
-Leung Ka Ho

引用:
原帖由  InViSiBlE  於 2012-12-8 19:30 發表
水晶之旗
價錢: $4,400

法力+400
法力回復+200%

主動技:
水晶之力
使用後自身法術輸出增加100%, 並獲得魔免
持續3秒CD: 50 Mp: 200
(正信2技無效)
(加成限內生技) ...
都支持;;不過把武器格價應該要7500以上會平衡喲